Meme Reddi

168 görüntüleme
B

Büşra A.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 11:21
1 aylık bebeğim sütüm yetmediği için 5 gündür biberonla mamada veriyorum şuan mememi istemiyor göğsümde çırpınıyor. Biberon olunca hemen içmeye başlıyor. Sadece gece mememe geliyor Napacağım? Memeyi tamamen bırakır mı?
G

Gül Y.

13 Temmuz 2026 12:09
Biberon meme reddi yapıyor. Ben biberonu kesip kaşık biberonla mama verip silikon göğüs ucuyla da kendi mememe tutturdum öyle meme reddini yenmiştim gece emmeleri çok önemli devam ettirin
S

Seda D. G.

13 Temmuz 2026 12:36
benim de 1 aylıkken meme reddi oldu ama çok gaz problemi ve reflüsü vardı kusmaları çoktu sadece uyurken ve uykusundan uyanırken emzirebiliyordum uyanıkken memede çırpınıyordu yay gibi olup asla istemiyordu gaviscon başladık memeyi istemediğinde hiç zorlamadım kavga etmedim parmak(finger feeding) ile besledim istediğinde ise emzirdim bu süreç yaklaşık 1 aya yakın sürdü şu anda 3 aylık ve emiyor yani düzelir merak etmeyin ama sorun memede süt azlığı ve akışın hoşuna gitmemesi ise eds yöntemi ile memeden süt verilmesi ile sorun daha hızlı hallolabilir bir emzirme danışmanından destek almanızı öneririm.
G

Gökçin N.

13 Temmuz 2026 12:37
Daha erken meme reddi demek için. Siz vazgeçmeyin meme taklif etmekten. Kızım 1 yaşında ve ilk aylarda ben de mama+meme vermek zorunda kaldım. Silikon meme ucu da kullandım, [3.ayda](3.ayda) herşey yoluna girdi. [6.ayda](6.ayda) mamayı tamamen kestim. Hala emiyor.
G

Gamze G.

13 Temmuz 2026 12:41
Diğer söylenenlere ek olarak binerın ucunun en yavaş akış numarasında olduğuna dikkat edin lütfen. Örnek philps avent ise 1 numara max 2 numara gibi çünkü ne kadar hızlı akış olursa o kadar kolaya kaçıp memeden emmek istemiyorlar emzirme danışmanım bu şekilde söylemişti. Bende memeye geri döndürmek için numarayı küçülttüm onda zorlandığı için memeye geçmişti.
B

Büşra A.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 12:41
Kusma problemi ve gaz sorunu benim çocuğumda da var acaba reflü olduğu için mi böyle yapıyor? Bugün doktora gideceğim umarım yardımcı olacak cevaplar alırım.
B

Büşra A.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 12:42
Gamze Gamze
Diğer söylenenlere ek olarak binerın ucunun en yavaş akış numarasında olduğuna dikkat edin lütfen. Örnek philps avent ise 1 numara max 2 numara gibi çünkü ne kadar hızlı akış olursa o kadar kolaya kaçıp memeden emmek istemiyorlar emzirme danışmanım bu şekilde söylemişti. Bende memeye geri döndürmek için numarayı küçülttüm onda zorlandığı için memeye geçmişti.
Şuan phılıps avent 2 numara kullanıyor. Dediğinizi de uygulayacağım
G

Gamze G.

13 Temmuz 2026 12:44
Ayrıca siz daha iyisini bilirsiniz tabii ki ama sütünüzü arttırabilirsiniz. Beslenme dinlenme vs ile mama hazırlamak sizin için büyük zorluk bebiş için zaten anne sütünün asla yerini almaz. Lütfen emzirme danışmanından yada kadın doğum uzmanından destek alarak bu süreci bebeğinizin ve sizin iyiliğinize kolayınıza olacak şekilde şekil vermeye çalışın. İllaki yapıyorsunuzdur da benimki sadece aynı yoldan geçmiş biri olarak tecrübe paylaşımı ❤️❤️❤️
Esma

Esma

Premium Üye
13 Temmuz 2026 13:03
eds yöntemini deneyebilirsiniz böylece hem beslenir hem de memede kalır internetten bakın nasıl yapıldığı yazıyor ben malzemelerini almamıştım şırınga ve katater kullanmıştım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir