Meme Reddi

133 görüntüleme
H

Hilal K.

26 Mayıs 2026 01:17
Merhabalar oğlum 3 aylık gündüzleri emmiyordu Geceleri güzel emiyordu sebebini daha iyi anladım biberona alışmış çünkü mama yapıp azıcık verdikten sonra mememi tutuyor emiyor ama ne yapabilirim başka unutması ve alışması için sürekli mama yiyor emmediği için beni
T

Tuba N. Ö.

26 Mayıs 2026 01:33
Merhabalar aynısını ben de yaşadım ama asla göğsümü vermekten geri durmadım biberonla beslemeyi kestim ve gerçekten acıkmasını bekledim sonuç olarak dayanamayıp içmek zorunda kaldı kavga dövüş süreci geçirdim sizlere kolaylık dilerim
H

Hilal K.

26 Mayıs 2026 01:38
Tuba Nur Özdemir
Merhabalar aynısını ben de yaşadım ama asla göğsümü vermekten geri durmadım biberonla beslemeyi kestim ve gerçekten acıkmasını bekledim sonuç olarak dayanamayıp içmek zorunda kaldı kavga dövüş süreci geçirdim sizlere kolaylık dilerim
Peki bu durum ne kadar sürdü acaba ağlayınca çok üzülüyorum mecburen aslında aç ama direniyor
H

Hilal Ö.

26 Mayıs 2026 04:34
tensel teması artırmak çok önemli üst tarafımı çıkarıp öyle emziriyodum uzun uzun bizinkinde de 5 ay civarı oldu hep de mama yedi çok şükür geçti uyurken emzirdim bi süre
H

Hilal K.

26 Mayıs 2026 05:03
Hilal Öz
tensel teması artırmak çok önemli üst tarafımı çıkarıp öyle emziriyodum uzun uzun bizinkinde de 5 ay civarı oldu hep de mama yedi çok şükür geçti uyurken emzirdim bi süre
Uyanır uyanmaz vermemeliyim mi ozaman. Şimdi tekrar biberonla biraz yedikten sonra sağ göğsümü aldı ama sonra bıraktı sol göğsümü verdiğimde kendisi direk alıyor ordan ilerlemeyi düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir