Meme Reddi
92 görüntüleme
M
Meryem B.
30 Mart 2026 20:47
Meme ucum olmadığı için doğduğundan beri meme emmedi Biberona alıştığı için meme de çok ağlıyor ve asla tutmuyor ne yapmalıyım
N
Nur ..
30 Mart 2026 20:55
Lütfen pes etmeyin aynı şey bende de vardı sürekli sağıp biberonla veriyodum sütü bebeğim 38. Günde memeyi tuttu tutturana kadar ne çektim anlatamam. 36 gün boyunca memeyi teklif ettim almayınca biberonla içmesi gereken cc yi verdim onu içti ama hata etmişim doğru uygulamayla tuttu bebeğim. 36. Gün kesin karar verdim bebeğimin memeyi tutması gerekiyordu memeyi teklif ettim almadı enjektörle 5 10 cc sadece o an onu yatıştıracak kadar süt verdim sonrasında tekrar teklif ettim yani 1 saatte 3 4 kez teklif etmiş oluyodum ve her seferinde pilates topunun üstünde zıplarken emzirmeye çalıştım. Aç kaldığı için yavaş yavaş emmeye başladı. 2 gün boyunca hiç vazgeçmeden bu döngüye devam ettim 2. Gün pilates topu olmadan memeye aldığım gibi emmeye başladı. Belki sizde faydasını görürsünüz 🌸
F
Fatmagül K. D.
30 Mart 2026 20:59
Benim de meme ucum yok diye silikonla emzirdim. Sonra 4-5 günlükken bi anda kesti emmeyi. 4 ay boyunca bebeğim memeden emmedi. Her gün 6-7 kez süt sağdım. Ekstra mama da veriyordum yetmediği yerde. Ara sıra da deniyordum. Tabiki ilk başlarda her yöntemi denedim. Sonra 4. Ayda mucize oldu ve bebeğim bi anda emmeye başladı. Şimdi 11.5 aylık memeye aşık resmen. O yüzden siz pes etmeyin. Bence silikon uç kullanıyorsanız onu bırakın öyle teklif edin. Bebekler hiç ucu olmayan memeden bile emebiliyorlarmış 🩷
M
Meryem B.
30 Mart 2026 21:05
Bende asla pes etmiyorum enjektörle beslemeyi biberonu unutturmaya çalıştım ama o hafta kilo alımı çok düştü beraber duş alıp o şekilde emzrmeyi bile denedim söyledikleriniz umut oldu içime teşekkür ederim
M
Meryem B.
16 Nisan 2026 17:36
Bebeğim meme emiyor artık 🧿♥️♥️♥️
F
Fatmagül K. D.
16 Nisan 2026 17:39
Çok sevindim şükürler olsun 🥰🥰
M
Meryem B.
16 Nisan 2026 17:39
Çok sevindim şükürler olsun 🥰🥰