Meme Reddi

78 görüntüleme
B

Berivan K.

25 Mart 2026 14:22
Bebeğim 26 günlük ilk günden beri mememi almıyor sutumu sagip biberonla veriyorum doktor iyi beslenememis dediği için günde iki defa mama da veriyorum . Göğsümu almıyor silikon UCLA biraz alıp bırakıyor gigsumu akması için yada silikon uclada olsa emmesi için ne yapabilirim geç mi kaldım acaba . Göğsün önüne gelince beni itiyor ağlama krizine giriyor ve bu dönemde karnından gurultu tarzında ses geliyor ve afliuor xurnadan ne yapmalıyım
M

Müge Ö.

25 Mart 2026 14:55
Uykuluyken denediniz mi acaba ?

Çok zorlamadan ara ara uykuluyken deneyin birde

Bebekler uykuluyken daha az seçici oluyorlar
S

Songül A.

Premium Üye
25 Mart 2026 18:03
Bende silikon uçla emzirmeye başladım en başta alıştırana kadar memede 1 saat tuttuğumu biliyorum. Sonra bir gece kendiliğinden emmeye başladı.
P

Pelin A.

Premium Üye
25 Mart 2026 18:18
En etkili çözüm uykuluyken emzirme, eds yöntemini deneyin o da etkili olabilir. Ben meme reddini uykuda emzirmeyle aştım. Bir süre emzirme pozisyonunda kucağıma aldım ama emzirmeyi teklif etmedim. Göğsüme alıştırmaya çalıştım.
B

Berivan K.

25 Mart 2026 18:30
Göğsümu ağzına alınca diliyle gelen sütü emiyor ama göğsumu çekmiyor ağzından çıkarıyor bu yüzden eds sistemini uygulayamadim .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir