Meme Reddi

153 görüntüleme
B

Betül

Premium Üye
19 Mart 2026 20:20
2 aya yaklaşıyoruz ve meme reddi yaşıyoruz, bu aydan sonra meme reddini yenebilen var mı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mart 2026 20:52
Ben yenemedim sagdigim sütleri icirdim sağım yapabilirsiniz bir de bence pilates topunda emzirin falan diyenlere sakın inanmayın sonrası çok daha zor oluyor bebeği sakinleştirir tekrar tekrar deneyin
B

Betül

Premium Üye
19 Mart 2026 20:54
Ben de öyle yapıyorum ama çok yorucu gerçekten. Silikon uçla vermeye çalışıyorum bir de yavaş akışlı pek bilinmeyen bir markanın biberonuna geçiş yapacağım, onunla yendiğini söyleyenler olmuş
N

Nur ..

19 Mart 2026 21:15
Lütfen pes etmeyin. Benim bebeğim 38. Günde memeyi tuttu tutturana kadar ne çektim anlatamam. 36 gün boyunca memeyi teklif ettim almayınca biberonla içmesi gereken cc yi verdim onu içti ama hata etmişim doğru uygulamayla tuttu bebeğim. 36. Gün kesin karar verdim bebeğimin memeyi tutması gerekiyordu memeyi teklif ettim almadı enjektörle 5 10 cc sadece o an onu yatıştıracak kadar süt verdim sonrasında tekrar teklif ettim yani 1 saatte 3 4 kez teklif etmiş oluyodum ve her seferinde pilates topunun üstünde zıplarken emzirmeye çalıştım. Aç kaldığı için yavaş yavaş emmeye başladı. 2 gün boyunca hiç vazgeçmeden bu döngüye devam ettim 2. Gün pilates topu olmadan memeye aldığım gibi emmeye başladı. Belki sizde faydasını görürsünüz 🌸
F

Fulya K. D. ..

19 Mart 2026 23:13
Benim de 3 aylıkken red yaşadım

Birden bi sabah uyandık ve emmedi

Sutum tazyikli idi hiperlaktasyon sebebi ile red etti sorunu bilirseniz çözümü de bulursunuz .

Bence emzirme danışmanlığı alın onlar her sekilde çözüyor. Lütfen sütünüzun katili olmayın pes etmeyin ve uzmanla çalışın.
İ

İpek D.

19 Mart 2026 23:17
Ben bu konudan yılmış bir anne olarak çok zorlanıyorum. İlk aylardan beri memeye gelince çığlık atıyordu sütüm yataklara üstüme başıma akıyordu yine de emmek istemedi. Sağdım mama takviyesi verdim 4buçuk aylık hala meme reddi var uykuluyken 5 dk ederse şükrediyorum onun dışında pilates topunu da denedim olmuyor
İ

İpek D.

19 Mart 2026 23:19
Artık emmediği için sütüm de azaldı bu sefer de az diye emmiyor. Doğumdan zor geldi bu emzirme işi bana ya.
M

Melike G.

19 Mart 2026 23:36
Ben de doğumdan itibaren emme sorunlu bi bebekle beraberim 5 aylık oldu sağmak için her zaman vakit olmuyor gece uykusunun arasında ne kadar emerse şifa için o kaldı gündüz bilinci açık bir şekildeyse asla emmiyor bence biraz bebeklerin mizacıyla da alakalı demişti bi doktor buna inandım artık
B

Betül

Premium Üye
27 Mart 2026 20:30
Fulya Kurt Dayan
Benim de 3 aylıkken red yaşadım

Birden bi sabah uyandık ve emmedi

Sutum tazyikli idi hiperlaktasyon sebebi ile red etti sorunu bilirseniz çözümü de bulursunuz .

Bence emzirme danışmanlığı alın onlar her sekilde çözüyor. Lütfen sütünüzun katili olmayın pes etmeyin ve uzmanla çalışın.
Bir uzmanla çalıştım. Israrla sütümün olduğunu söyledi. Ben de ısrarla, bebeğimin emerken bir süre sonra sinirlendiğini söyledim. O da tazyikten olabilir akıştan olabilir dedi, hiç süt azlığından bahsetmedi. Sonuç: kontrolünde 21 günde 300 gram. Üstelik çocuğum, bir sürü ağladı. Hepsi açlıktanmış. Mamaya başlayınca rahatladı. Ama şu anda ne yaparsam yapayım sütümü arttıramıyorum, kadına sinir olduğum için yazmıyorum da. Bütçeden dolayı yeni bir uzmanla da çalışamam artık. Kendim sağım yapıyorum yiyorum içiyorum sıvı alma dikkat ediyorum. Ama olmuyor. Zaten biberonu da verdiğimiz için emmeyi de etkiliyor. O kadar çok isterdim ki oğlumu güzel güzel emzirmek. Bazen nasip olmayınca olmuyor.
F

Fulya K. D. ..

27 Mart 2026 22:16
Betül
Bir uzmanla çalıştım. Israrla sütümün olduğunu söyledi. Ben de ısrarla, bebeğimin emerken bir süre sonra sinirlendiğini söyledim. O da tazyikten olabilir akıştan olabilir dedi, hiç süt azlığından bahsetmedi. Sonuç: kontrolünde 21 günde 300 gram. Üstelik çocuğum, bir sürü ağladı. Hepsi açlıktanmış. Mamaya başlayınca rahatladı. Ama şu anda ne yaparsam yapayım sütümü arttıramıyorum, kadına sinir olduğum için yazmıyorum da. Bütçeden dolayı yeni bir uzmanla da çalışamam artık. Kendim sağım yapıyorum yiyorum içiyorum sıvı alma dikkat ediyorum. Ama olmuyor. Zaten biberonu da verdiğimiz için emmeyi de etkiliyor. O kadar çok isterdim ki oğlumu güzel güzel emzirmek. Bazen nasip olmayınca olmuyor.
Bizim kilo ile ilgili sorunumuz yoktu . Eğer boyle bir sorununuz varsa ciddi bi sekilde üzerine dusmeniz lazim tabi . Lutfen geceleride sagim yapın. Benim ilk gunler de gelmemişti full makinayi memede tuttum resmen masaj modunda uyarıcı modda falan . İlk 3 gun olmadi çünkü sutum .
C

Cemre T.

28 Mart 2026 15:35
Betül
Geçmiş olsun. Kim acaba?

Böyle talihsiz durumlara üzülüyorum. Benim de emzirme danışmanına rağmen sorunlarım devam etti. Sonra dil bağı olduğunu keşfettim.. 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir