Meme Reddi

96 görüntüleme
B

Betül

Premium Üye
12 Mart 2026 15:15
Oğlumda D vitamini gaz yaptığı için damlaya başlamıştık. Başlarda normalken şu an emme sırasında bağırsaklarından gurultular geliyor ve emmek istemiyor kendini geriye atıyor. Ayrıca her emmeden sonra da kaka yapıyor neredeyse. Sulu ve sarı renk. Gaz damlasından mı olmuştur? Bıraksak tekrar emer mi acaba
M

Melike Ö.

12 Mart 2026 15:47
Yenidoğanda her beslenme sonrası sulu sarı renk kaka çok normal midedeki gazı bağırsaklara inmeden çıkarmanız lazım bağırsaklara inerse aşağıdan çıkması 2 gün sürüyo sancı yapıyo her beslenme 2-3 kz gaz çıkarın yukarıdan çıkmadı gazı yok hava yutmamış demeyin kesinlikle yutuyolar hava
B

Betül

Premium Üye
12 Mart 2026 15:48
Ama emmeye başlar başlamaz gurulduyor, ara gaz çıkartıp hep öyle devam ediyordum aslında
Z

Züleyha Ö. T.

12 Mart 2026 16:30
Benim bebeğim de öyle. 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum her gün. Çoğu zaman mide gazını çıkarmıyor çıkarmak istediğimde ağlıyor zaten bu sefer daha çok hava yutuyor. Bağırsak seslerini dışarıdaki bir insan çok rahat duyabilir halde
G

Gül K. ..

12 Mart 2026 16:38
2 Aydan 4 aya kadar gurultu bizdede vardı kendi gaz çıkarmaya başladığından beri yok ara ara oluyor masaj yapıyorum yüz üstü yatirinca çıkarıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir