Meme Reddi
163 görüntüleme
M
Merve
10 Mart 2026 10:48
2 hafta önce başlayan meme reddi hala devam ediyor.3. ayda normal ve geçer dediler ama geçmedi. Emzik kullanımı diş çıkarmaya hazırlık sebebiyle sanıyorum arttı. Emzik meme reddine sebep oluyor olabilir mi nasıl atlatıcam
E
E
10 Mart 2026 11:06
Emzik meme reddi yapar derler ama benim bebeğim emzik tutmuyordu yine de defalarca meme reddi yaşadık.sevebini hala anlamış değilim tekrar tutmaya başladı tabi.sürekli olmasa da biberon kullanıyorsanız onun rahatlığına alışınca da yapabiliyormuş
Ş
Şeyma E.
Premium Üye
10 Mart 2026 11:12
Bende aynı şeyi yaşadım. Biberonla arada besledim. Stres yaptığım için sütüm azalmış. Biberon başlığının numarasını düşürdüm. Biraz emdi sonra biberon derken memeye döndü.
M
Merve
10 Mart 2026 11:13
Emzik meme reddi yapar derler ama benim bebeğim emzik tutmuyordu yine de defalarca meme reddi yaşadık.sevebini hala anlamış değilim tekrar tutmaya başladı tabi.sürekli olmasa da biberon kullanıyorsanız onun rahatlığına alışınca da yapabiliyormuş
M
Merve
10 Mart 2026 11:14
E
E
10 Mart 2026 11:16
ne kadar sürede geçti acaba
E
E
10 Mart 2026 11:18
şuan o kadar mutsuz ki memede deliricem
K
Kübra
10 Mart 2026 11:42
Merhaba, ben emzik vermiyorum bebeğime ona rağmen meme reddi başlamıştı 3. Ayda...
Zamanla geçti bizimki. Biraz sabır gerektiriyor maalesef. Bir de ağzının içine bakın pamukçuk varsa o da sebep olabiliyor.
Zamanla geçti bizimki. Biraz sabır gerektiriyor maalesef. Bir de ağzının içine bakın pamukçuk varsa o da sebep olabiliyor.
A
Ayça ..
10 Mart 2026 11:52
Benimde 3 buçuk aylık iken başladı 5 aya girdik yeni hala devam ediyor maalesef sağıp veriyorum uyku sersemi gece emiyor ama gündüz hiç tutmuyor
İ
İlayda A.
10 Mart 2026 12:03
3.5 aylık başladı emzik emmedi hiçbir şekilde süt mama şeklinde gidiyoruz geceleri emiyor sabahları asla beş aylık olduk hâlâ aynı düzeleceğine umudum kalmadı artık
R
Rabia
10 Mart 2026 12:19
Emzik meme reddi yapmaz çünkü bebeğin karnını doyurmaz sadece sakinleştirici etkisi vardır. Ben 3. Ayda sizin gibi meme reddi yaşadım aslında bu durum tam meme reddi değildi bebeğimin algıları açıldığından sürekli etrafa bakmak istiyordu emerken de bir emiyor bir etrafa bakıyordu. Uyurken emzirdim, uykudan uyandığında emzirdim sabrettim o arada sütüm de azaldı sağım yaptım ve enjektörle verdim bazen hiç içmek istemedi bu yüzden kilo alımı da yeterli değildi çok sıkıntılandım aç kalacak diye ama yine de meme reddine sebep olur diye çok ısrar etmedim.
Yükleniyor...