Meme Reddi

201 görüntüleme
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Mart 2026 20:40
9aylik bebeğim memeyi reddediyor uykuya geçişlerde ve gece emiyor onun dışında istemiyor 3ogun ek gida da veriyorum ama bu ay sadece 170 gr almış ne yapabilirim emmesi için ek gidayi mi azaltmaliyim
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

2 Mart 2026 20:56
Kaç kilo acaba 450 500 grm alması gerekiyor bildiğim kadar 1 ayda
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

2 Mart 2026 21:46
9 aylıkken bizde yaşadık bu durumu. Bir geçiş dönemi bu 1-2 hafta sürüyor ama normale dönüyor. Biraz sabırlı olmanız lazım sadece
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Mart 2026 21:59
🧸Ebru Keleş 🧸
Kaç kilo acaba 450 500 grm alması gerekiyor bildiğim kadar 1 ayda
7100 Gr şuan 2160 Gr doğdu
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Mart 2026 22:00
Esra Özbey
9 aylıkken bizde yaşadık bu durumu. Bir geçiş dönemi bu 1-2 hafta sürüyor ama normale dönüyor. Biraz sabırlı olmanız lazım sadece
Kilo alamama sorunu mu meme reddi mi
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

2 Mart 2026 22:01
Hakime Sim
Kilo alamama sorunu mu meme reddi mi
Meme reddi. Bu arada 9. Aydan sonra kilo alımı neredeyse durmuştu
H

Hakime S.

Premium Üye
3 Mart 2026 20:35
Esra Özbey
Meme reddi. Bu arada 9. Aydan sonra kilo alımı neredeyse durmuştu
Anladım peki bu süreci nasıl atlattniz Esra hanım
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

3 Mart 2026 22:31
Hala atlatabilmiş değiliz. Hala kilo alamıyor 19 aylık ve 10 kilo ama sağlığı yerinde olsun yeterli. Çok hareketli olduğu için ister istemez ilk aylar gibi kilo alamıyorlar. Meme reddini soracak olursanız aşırı yıpratıcı ve sabır gerektiren bir süreç. 2-3 hafta ağladığımı bilirim canım acıdığı için. Memeyi ağzına alır almaz ısırıyordu ama geçiyor ☺️ Şuan da meme meme diye peşimde koşuyor ben vermek istemiyorum 😂😂
H

Hakime S.

Premium Üye
3 Mart 2026 23:05
Esra Özbey
Hala atlatabilmiş değiliz. Hala kilo alamıyor 19 aylık ve 10 kilo ama sağlığı yerinde olsun yeterli. Çok hareketli olduğu için ister istemez ilk aylar gibi kilo alamıyorlar. Meme reddini soracak olursanız aşırı yıpratıcı ve sabır gerektiren bir süreç. 2-3 hafta ağladığımı bilirim canım acıdığı için. Memeyi ağzına alır almaz ısırıyordu ama geçiyor ☺️ Şuan da meme meme diye peşimde koşuyor ben vermek istemiyorum 😂😂
Bende çok kötüyum bazen kendimi sucluyorum ek gidayi fazla mi verdim acaba diye düşünüyorum üç öğün veriyorim 3 4 kez de emziriyorum ama sanki zorla emziriyormusum gibi yapıyor çok üzülüyorum
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

4 Mart 2026 05:15
Hakime Sim
Bende çok kötüyum bazen kendimi sucluyorum ek gidayi fazla mi verdim acaba diye düşünüyorum üç öğün veriyorim 3 4 kez de emziriyorum ama sanki zorla emziriyormusum gibi yapıyor çok üzülüyorum
Bu arada asla yapın diye demiyorum savunmuyorum da belkide yanlış bir yöntemdi bilmiyorum emsin diye gün içinde ek gıda vermediğimi de biliyorum 😔
H

Hakime S.

Premium Üye
4 Mart 2026 16:12
Esra Özbey
Bu arada asla yapın diye demiyorum savunmuyorum da belkide yanlış bir yöntemdi bilmiyorum emsin diye gün içinde ek gıda vermediğimi de biliyorum 😔
Bende o yöntemi denemeye başlamıştım bi öğünu kaldırdım iki öğün veriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum tabi
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

5 Mart 2026 08:00
Annelik tamamen iç güdüsel eğer ki içinizden öyle geliyorsa tereddüt etmeyim ben etmemiştim çünkü 2 gün sonra hatta hemen o akşam emmeye devam etmişti. Ek gıda kadar anne sütü de önemli ☺️
H

Hakime S.

Premium Üye
5 Mart 2026 15:12
Esra Özbey
Annelik tamamen iç güdüsel eğer ki içinizden öyle geliyorsa tereddüt etmeyim ben etmemiştim çünkü 2 gün sonra hatta hemen o akşam emmeye devam etmişti. Ek gıda kadar anne sütü de önemli ☺️
Çok teşekkür ederim Esra hanım evet anne sütü hala çok değerli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir