Meme Reddi
65 görüntüleme
A
Ayla K.
25 Şubat 2026 22:11
Oğlum 1 hafta sonra 8. Ayına girecek ve gündüz meme emerken inanılmaz direniyor içmek istemiyor süt ek gıdaya ilk geçtiğimizde de aynısını yaşamıştık daha doğrusu bu 8 aylık süreçte biz çok kez meme reddi yaşadık bez sayısı 4/5 arası kilo alımı da iyi diye sorun etmiyordum ama çok zorlanmaya başladım sadece gece uykularından uyanınca gözü kapalı şekilde düzgün emiyor onun dışında gündüz çok zorluyor loş ortam sessiz ortam her şeyi deniyorum yok bu durumu yaşayıp aşan anneler nasıl aştınız
Ö
Özge A.
25 Şubat 2026 23:28
Bizde aynıyız gündüz durmuyor asla aadece uykuya yakın emiyor uyuyor sonrada gecede gözü kapalı emiyor 8 den beri aynıyız suan 9.5 aylık ben aşamadım şahsen sagıp veriyorum gündğzleri bazen teklif ediyorum 3 dk maks
N
Nilay G.
26 Şubat 2026 09:44
Huzursuzlanıp ağlayıp kendini parçalar gibi hareketler yapıyor 50 günlük 15 günden beri böyle giderek artıyor. Napmam lazım
H
Hakime S.
26 Şubat 2026 10:05
Ek gıdadan aldığı için emmek istemiyor bende aynı durumu yaşıyorum biraz emiyor bırakıyor doğup doymadigini bile anlamıyorum şaşırdım iyice ne yapacağımı memeyi teklif ediyorum sadece uyku anlarında iştahlı emiyor onun dışında çok zor emmesi