Meme Reddi
88 görüntüleme
E
Ece
18 Şubat 2026 22:02
Üç buçuk aylık bebegım 3 kılo doğdu suan kılosu 5185 eksık gıdıyor dedı doktorum bende panık yaptım dört kere falan bıberonla verdım suan meme reddı yapıyor günde üç dört kez memeden emıyor sonra çay kaşığıyla beslıyorum yaşayan varmı geçer mı bu ne yapabılırım

Aslı Z.
18 Şubat 2026 22:52
Ece hanım merhaba 3. Ayda aynı durumları yaşadık kızım kilo kaybetti hatta.Ben sütümü sağarak vermeye başladım ml hesabı yaptım günlük ayına göre alması gereken ml içirdim artık geceleri emiyor gündüzleri biberon ile besliyorum, meme reddini biberon verdikten sonra yaptı ise muhtemelen o akış hızlı geldiği içindir biberon başlığını küçültüp deneyin bence.Ya da sağarak besleyin kilo aldırmak istiyorsanız en iyisi bu biraz yorucu ama eller serbest göğüs pompası ile benim çok iyi oldu böyle kilo alımı yavaş yavaş arttı
R
Rabia K. ..
18 Şubat 2026 22:59
3 ay bizde yaşadık meme reddini ayakta emzirdim son çare arada düzeliyor arada tekrar yapıyor hafifçe sallanarak ayakta emzirmek ise yarayabiliyor ve açlık oluşmadan verince de reddediyorlar yani aman kilo alsın diye vermeye çalışınca daha da çok sinirlenip uzaklasiyorlar sakince bu sürecin geçecegini kendinize hatırlatın biraz sabrın gerektiği bir dönem
İ
İlayda A.
18 Şubat 2026 23:03
Aynı şeyleri yaşıyorum dört aylık olduk iki haftadır böyle sağım yapıyorum öncesinde kilomuz geride kaldı süt yetmiyor diye mamaya başladık tamamen bıraktı düzelir inşallah geçici bir süreçmiş konuştuğum bazı anneler öyle diyor çay kaşığı ile bende yaptım doktorumuz o süreç uzun tekrar acıkma yaşıyor ve kilo almaz diyip biberona başladık