Meme Reddi

70 görüntüleme
Ş

Şeyma

6 Şubat 2026 23:12
4 aylık ıslak bez kontrolü yapıyordum en az 6 ıslak bez ve 3-4 kere kaka yapıyor ama kilo alımı çok düşük olmuş memede az kalıyor red ediyor ne yapmalıyım mama başlamak istemiyorum kaka için probiyotik kullanmaya başladık çok fazla kaka yapıyor belki ondan kilo alamıyor kusuyorda ara ara günde bir kaç kez,lütfen destek olun canım anneler
B

Büşra

6 Şubat 2026 23:20
Merhabalar reflü olabilir mi acaba? Benim de bebeğim 4 buçuk aylık hemen hemen aynı problemler bizde de var. Ek olarak yatarken yan dönüp kafasını geriye kıvırıyor reflüden dolayıymış kilo kaybı ve kusma da yaparmış. Bi danışın isterseniz doktorunuza.
Ş

Şeyma

6 Şubat 2026 23:53

Büşra

Merhabalar reflü olabilir mi acaba? Benim de bebeğim 4 buçuk aylık hemen hemen aynı problemler bizde de var. Ek olarak yatarken yan dönüp kafasını geriye kıvırıyor reflüden dolayıymış kilo kaybı ve kusma da yaparmış. Bi danışın isterseniz doktorunuza.

Bazen kafasını geri atıyor çok sık kusuyor ama ben dikkat edince azaltabiliyorum ne bileyim gaz çıkarıyorum en az 20 dk dik tutuyorum Reflü yatağında yatıyor vs

mo. İle başlayan şurubu yazdı doktorumuz günde üç kere çay kaşığı ver dedi ama ben çok taraftarı değilim yan etkilerinden korkuyorum
Aslı

Aslı

7 Şubat 2026 01:15
Merhaba benim bebeğim de 4 aylık, tıpkı dediğiniz durumları yaşadık 10 gün önce doktora gittiğimizde 100gr vermiş,almayı geçin hatta kilo vermiş çok üzücü :( benim bebeğimin süt alerjisi olabileceğini düşündük kusma huzursuzluk ve gürültülü kaka sebebiyle ben süt ürünlerini kesmiştim bu dönemde de meme reddi yaptığı ve az emsiği için sütüm azalmış farketmedim tabi ben yeterli miktarda beslenemedi muhtemelen.Sizin de redden dolayı yeterli miktar beslenememiştir emzirme danışmanı ile görüştüğümde meme reddinin bir sebebi vardır ve sebebi bulup çözmek gerekir demişti bizimki sür alerjisiydi muhtemelen sonra memeye döndü ama kilo alımı azlığından sebep ben geceleri emziriyorum fakat gündüz ml takibi yapmak için sağıp biberonla içiriyorum.Çok daha fazla içtiğine eminim çünkü mememde çok çabuk sıkılıp yoruluyor şimdi böyle gün gün takip ediyorum içim rahatladı.Bu arada benim bebeğimde günde en az 3 kaka yapar bence sizinkide çok değiş.Hiç üzülmeyin sütünüzü sağdınız mı hiç ,? ‘Çok mu az mi bi ona bakın bence❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir