Meme Reddi
64 görüntüleme
E
Elvan
3 Şubat 2026 14:11
4 aylık bebeğim meme tutmuyor uyanık olduğu süre içinde uyurken tutuyor.biberonla da tutmak isteniyor dişi hafiften şişmiş diş çıkarma döneminde böyle oluyor mu acaba iştahsızlık kaynaklı galiba
M
Melike Ö.
3 Şubat 2026 14:20
Bizde 4 aylığız aynı durumdayız geçicek diyolar bakalık sabrediyorum sadece diş kaynaklı olmuyo ama etrafı keşfetmek istemesinden dolayıda oluyo
E
Elvan
3 Şubat 2026 14:21
Evet etrafı fazlaca izliyor ama biberonu ısırıyor ara ara rahatlatıyor diye düşündüm bilemedim de çok zor bir süreç gerçekten 🤦🏼♀️
S
Ssssss
3 Şubat 2026 14:28
4 ay ataklarında meme reddi var ve ben çok yaşadım sağıp kaşıkla verdim şırımgayla verdim emzirme pozyonlarını değiştirdim yatarak emzirdim inanılmaz yorucu bir dönem ne uyku ne emme bu dönemde 5 kilo verdim stresten dinlenemedim asla ama 5.5 ayda düzeldi bizimki uzun sürdü ama sizde belki 1 haftada geçer dikkatini ilgisini dağıtın bu dönemde damakları sertleşiyor dişe hazırlık ama biz 2 ay sürdü dişe hazırlık kimisi 1 yaşa kadar çıkaramıyor ama 1-12 ay sabır dönemi her ay hergün yeni bir şey oluyor
E
Elvan
3 Şubat 2026 15:01
İki haftadan fazladır yaşıyoruz bızde bu durumu daha öncede yaşadık yine oldu çok yıpratıcı gerçekten her yolu denedim