Meme Reddi

64 görüntüleme
E

Elvan

3 Şubat 2026 14:11
4 aylık bebeğim meme tutmuyor uyanık olduğu süre içinde uyurken tutuyor.biberonla da tutmak isteniyor dişi hafiften şişmiş diş çıkarma döneminde böyle oluyor mu acaba iştahsızlık kaynaklı galiba
M

Melike Ö.

3 Şubat 2026 14:20
Bizde 4 aylığız aynı durumdayız geçicek diyolar bakalık sabrediyorum sadece diş kaynaklı olmuyo ama etrafı keşfetmek istemesinden dolayıda oluyo
E

Elvan

3 Şubat 2026 14:21
Evet etrafı fazlaca izliyor ama biberonu ısırıyor ara ara rahatlatıyor diye düşündüm bilemedim de çok zor bir süreç gerçekten 🤦🏼♀️
S

Ssssss

3 Şubat 2026 14:28
4 ay ataklarında meme reddi var ve ben çok yaşadım sağıp kaşıkla verdim şırımgayla verdim emzirme pozyonlarını değiştirdim yatarak emzirdim inanılmaz yorucu bir dönem ne uyku ne emme bu dönemde 5 kilo verdim stresten dinlenemedim asla ama 5.5 ayda düzeldi bizimki uzun sürdü ama sizde belki 1 haftada geçer dikkatini ilgisini dağıtın bu dönemde damakları sertleşiyor dişe hazırlık ama biz 2 ay sürdü dişe hazırlık kimisi 1 yaşa kadar çıkaramıyor ama 1-12 ay sabır dönemi her ay hergün yeni bir şey oluyor
E

Elvan

3 Şubat 2026 15:01
İki haftadan fazladır yaşıyoruz bızde bu durumu daha öncede yaşadık yine oldu çok yıpratıcı gerçekten her yolu denedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir