Meme Reddi

318 görüntüleme
M

Meltem I.

17 Ocak 2026 00:43
3 hafadır meme reddi yaşıyorum,geceleri emiyor gündüz uyanıkken asla tutmuyor 2,5 aylık kızım önerileri bekliyorum..
Ş

Şerife E.

17 Ocak 2026 01:04
Ben de o aylarda kızımda aynı sorunu yaşadım o dönem ara ara sağdığım sütü biberonla verdim , aynı dönem gaz problemi de yaşıyordu . Loş ışıkta sessiz ortamda emzirmeye gayret ediyordum. Günler geçtikçe büyüdükçe 3 aylıktan sonra bu sorun yok oldu gazı da azaldı , umarım siz de bu dönemi kolaylıkla atlatırsınız.
M

Meltem I.

17 Ocak 2026 09:39
nasıl düzeldi bu süreçte ne yaptınız
M

Meltem I.

17 Ocak 2026 09:39
aynı şeyleri yaşıyorum ilkdoğduğu günlerdeki gibi gaz gece sık uyanma huzursuz uyumalar
R

Rukiye S.

17 Ocak 2026 21:29
Ben de aynı sorunu yaşıyorum 2 aylık gece emiyor gündüz bağırıyor bugün de memeyi tutuyor ancak emzik gibi kullanıyor sütü çekmiyor. Kaşıkla enjektörle de içmiyor. Biberonda vermiyorum hiç emmez diye ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli aç olduğu aklıma
M

Meltem I.

17 Ocak 2026 23:32
biberon köprü görevi görüyor benim için şu an,az miktar biberonla anne sütü sağıp ya da mama verip memeyi teklif ediyorum gündüzleri çok yıpratıcı bir dönem
R

Rukiye S.

18 Ocak 2026 05:47
Biberon verdikten sonra memeyi alması değişti mi acaba tamamen red oldu mu bir de hangi biberonu kullandınız benim için de çok yıpratıcı gerçekten sürekli ağlıyorum
M

Meltem I.

18 Ocak 2026 08:33
aynı devam ediyor avent kullanıyorum
N

Nisa B. ..

19 Ocak 2026 20:16
Bütün biberonlar meme reddine sebep oluyor maalesef bende aynı durumu yaşadım sezeryan doğum yaptığım için sütüm geç geldi o süreçte mama vermek zorunda kaldık meme reddi yaşadım ve silikon uçla vermeyi denedim ilk 1 hafta onu da reddetti ama zorlamadım istemediği an bıraktım vermeyi ve sonradan sonradan reddetmeyi bıraktı alıştı memeye hala silikon uçla veriyorum 2 aylık oldu sade meme almıyor ama hiç yoktan iyidir sizde silikon uçla deneyin derim
M

Meltem I.

19 Ocak 2026 23:17
biberon kullanmayan bir çok kişide meme reddi oluyor ablam şahsen yaşadı bunu,ben biberonla alakası olduğunu pek düşünmüyorum ben mecbur kalmadığım sürece hiç biberon vermiyordum ekstra yavaş akan uç almıştım zaten ki anne sütü gibi zorlansın çekerken ona rağmen meme reddini 2 . aya giridğimiz anda yaşadım düzelme var şu an biberonla açlığını bastırıp sakinleştirip memeyi teklif ediyorum tutuyor
R

Rukiye S.

23 Ocak 2026 20:48
Ben de biberon kullanmadım hiç ancak benim de 2. Ay da başladı şu an 2.5 aylık hala devam ediyor.
M

Meltem I.

24 Ocak 2026 11:50
geçmiyor galiba bitmeyecek gibi :)
R

Rukiye S.

22 Şubat 2026 20:07
Meltem hanım meme reddiniz geçti mi acaba benim 3,5 aylık oldu hala devam ediyor. Bir gün güzel emiyor tam düzeldi diyorum. Ertesi gün yine almıyor. Siz ne durumdasınız 1. 5 ay oldu bir düzelme olmadı maalesef
M

Meltem I.

23 Şubat 2026 16:25
geçmedi düzeldi sandım her şey iyi gidiyordu emiyordu geri başladı bu sefer uyku arasında bile emmiyor sütümü sağıyorum ama yok yetmiyor doğal olarak 3,5 aylık olduk devam çok yoruldum ama artık her şeyi denedim elimden bişey gelmiyor
R

Rukiye S.

24 Şubat 2026 11:47
Emzirme danışmanlığı aldım ama faydası olmadı çocuğun açlık sinyallerini takip edin diyor. Memeyi alması için zorlamayın diyor. 2 kez teklif ettiniz almadı 3. Teklif etmeyin diğer göğsü teklif edin diyor. Açlık sinyallerini takip ettiğiniz fe mutlaka emecektir diyor. Bana faydası olmadı ama belki size olur diye söylemek istedim. Allah yardımcımız olsun
S

Sevde Ç.

24 Şubat 2026 12:04

Rukiye Sandıklıoğlu

Ben de aynı sorunu yaşıyorum 2 aylık gece emiyor gündüz bağırıyor bugün de memeyi tutuyor ancak emzik gibi kullanıyor sütü çekmiyor. Kaşıkla enjektörle de içmiyor. Biberonda vermiyorum hiç emmez diye ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli aç olduğu aklıma

Aynı süreçten geçtim kelimesi kelimesine… biberonu tutması için ısrarcı oldum akşama kadar denedim bir sürü süt çöpe attım saatler geçti içmedi derken en son bir tanesini tuttu içmeye başladı. Tüm biberonları satın aldım tüm başlıjkları satın aldım çok emek isteyen bir süreç. Hala emzik tutmuyor ama buna da şükür
R

Rukiye S.

24 Şubat 2026 16:18

Sevde Çağrıbay

Aynı süreçten geçtim kelimesi kelimesine… biberonu tutması için ısrarcı oldum akşama kadar denedim bir sürü süt çöpe attım saatler geçti içmedi derken en son bir tanesini tuttu içmeye başladı. Tüm biberonları satın aldım tüm başlıjkları satın aldım çok emek isteyen bir süreç. Hala emzik tutmuyor ama buna da şükür

Şimdi emiyor mu biberon mu kullanıyorsunuz
S

Sevde Ç.

3 Nisan 2026 05:16
Emzirme meselesi beni tüketti belki en çok anne sütü verme konusunda zorlandım bu güne dek. 5 buçuk aylığız çok iştahsız çişler çok koyu ve kokulu. Tükendim bende kilo bakmaktan çiş saymaktan. uyanıkken asla emmiyor sadece uykuda. O da uykunun en derin yerinde emiyor. Biberon alıyor ama onu da uykuda alıyor comotomo. En düşük akış. Ben emzirme danışmanlığı ile ilerliyorum @ebekadriyeünal belki işinize yarar. Emzirme danışmanı olmadan bugünlere kadar asla gelemezdim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir