Meme Reddi

40 görüntüleme
R

Rukiye S.

11 Ocak 2026 09:35
Bebeğim 2 aylık sütüm tazikli geliyor emme süresi 5 dakika falan 2 gündür doğru düzgün onu da emmiyor memeye gelince ağlamaya başlıyor
N

Nagihan

11 Ocak 2026 09:57
Pes etmeyin biraz bekleyin yeniden deneyin. Zıplamak ayakta emzirmek işe yarayabilir. Yada önce uyutup daha sonra emzirmeye başlayın ben bu yöntemleri kullanmıştım yeniden alışana kadar.
M

Melike A.

11 Ocak 2026 10:03
Ten temasıyla emzırmeye geçin bebeğinizin üşümeyeceği derece oda sıcaklıgında siz üstünüze bişey giymeyin bebeğide zıbınla tutun eldiven corap giydirmeyin sadecr sakin kalın ağlasa dahi strese girmeden sadece bebeğimi doyurmak istiyorum düşüncesiyle hem sevgi hem bağlılık hem karnı doyması acısından 1 kac gün deneyin belki sorununuz bu sekılde çözüm bulur gecenlerde kuzenım yenidoğum yapmıstı bebek emmek istemedi mama veriliyodu emzirme danısmanlığında bu yöntemi önermişler suan emıyo bebek 1 aylık olucak hatta inşallah sizinde sorununuz bu sekılde son bulur
R

Rabia Ş.

11 Ocak 2026 10:21
Sütünüzün tazyikli gelmesinden dolayı emmediğini düşünüyorsanız elle birazcık sağıp tazyikini azaltabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir