Meme Reddi

78 görüntüleme
İ

İrem S.

29 Aralık 2025 22:39
95 günlük bebegim hiçbir sebep yokken gündüz emmeyi reddediyor daha doğrusu oturarak emzirmeye çalıştıgımda emmiyor yürüyerek emmek istiyor yaşayan varmı sebebini bilen çözüm bulan yardımcı olursa sevinirim
E

Elif B. T.

29 Aralık 2025 23:15
Yaklaşık aynı dönemlerde bizde çok yaşadık sürekli gezerek,popoya vurarak hatta çömelip kalkarak emzirmeler yaptım. Pes etme ağlatmadan omzunda sakinleştirerek memeye al sadece yanağına değsin yürüyerekte olsa istediğigibi yap zor evet ama yapacak bir şey yok ardından temasla memeyi kendi alacaktır çok ağlama krizleri yaşadık bizde sabırlı ol. Bu dönemler emzik biberon verme kada karışıklğına sebep olmasın mama kullanmıyorsan şayet
E

Elvan

30 Aralık 2025 05:44
Biz de yaşadık silikon meme ucu kullanmak durumunda kaldım başlarda ondan sonra meme reddi başladı emzirme pozisyonuna dahi alamıyordum.ayakta emiyorsa tuttuktan sonra oturun öyle deneyin pes etmeyin eninde sonunda olacaktır inşallah
İ

İrem S.

30 Aralık 2025 05:49
Elimden geldigincepes etmeyecegim belki o güne özeldir dün yaşadm bu durumu gece normal di çünkü uyku anında emdi hep bakalım bugün nasıl olucak teşekkür ediyorum destekleriniz deneyinlerinizi paylaştığınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir