Meme Reddi

63 görüntüleme
M

Merve M.

27 Aralık 2025 22:14
Bebeğim 50 günlük ilk doğduğunda sarılık olmuştu o zaman onun telaşıyla sütüm de gelmeyince mama verin dedi doktor meme reddi nedir bilmiyordum biberonla verdim daha sonra ne yaptım ne ettiysem bir türlü emmek istemedi çok çabaladım hatta meme uçlarım yara olup yarılana kadar ama olmadı şuan sağıp veriyorum ama çok zorluyor.. sizin meme reddine çözümünüz var mı yaya bir yönteminiz en azından denemediklerimi deneyim de içim rahat etsin istiyorum
S

Sena S. ..

27 Aralık 2025 22:39
Bebeğim 20 haftada ara ara memede kalmak istemiyor sakinleştiği sürece tekrar vermeye çalışıyorum yani bu bilgi ne kadar yararı olur bilmiyorum
N

Nur M. Ç. ..

28 Aralık 2025 10:44
Emzirme danışmanı bol temasöneriyor. Özellikle göğsüneyatir çıplakvaziyette kokunualsın.
M

Merve M.

28 Aralık 2025 18:54
Sık sık ten tene temas yapıyorum ama memeyi gördüğü an kafayı çevirip ağlıyor
R

Rukiye K. D.

28 Aralık 2025 18:56
EDSyi araştırın derim daha yolun başındasınız hem sütünüzün artmasına yardımcı olur hem de memeye geri döner umarım
R

Rabia K. ..

31 Aralık 2025 12:30
Tek taraflı red başladı bizim onu sakinleştirip arkandan beyaz gürültü yada herhangi bir ses açıp deniyorum yada ayakta yürürken tutturup sonra oturup devam ediyorum belki işinize yarar
M

Merve M.

31 Aralık 2025 12:38
Eds nedir?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir