Meme Reddi

71 görüntüleme
A

Aslı Y.

15 Aralık 2025 06:22
Merhabalar kızım 2 ay 5 günlük şimdiye kadar çok iyi emen kızım bugün memeye gelince ağlamaya huysuzlanmaya başlıyor.Tecrübeli annelerden destek istiyorum ne yapabilirim bu durumda? Biberon hiç vermedim şimdiye kadar emzik alıyor emziği bırakmalı mıyım o mudur acaba sebep ?
E

Elif S. S.

15 Aralık 2025 06:30
Benim de kızımda olmuştu böyle bir durum endişelenmeyin sadece o anlık çözümler bularak bebeği memeye döndürmeyi birkaç gün başarırsanız tekrar alışıyor mesela ben duruma göre ayağa kalkıyordıum yürüyerek emziriyordum aşağı yukarı sallayarak ya da şarkı söyleyerek dik tutmaya çalışarak yatakta yavaşça zıplayarak gibi 2-3 günü bu şekilde zorlanarak geçirdik ama anlık çözümlerle bir şekilde karnını doyurduktan sonra zaten o da reddetmeyi bıraktı endişelenmeyin bu birkaç günlük bir süreçtir muhtemelen ara ara yaşanılabilir doyduktan sonra istemiyorsa da aşırı ısrarcı olmayın uyurken geceleri de o zamanlarda da daha az reddedecektir.
Hab

Hab

15 Aralık 2025 07:41
Belki süt tazyikli akıyor olabilir elle sağım yaparak bakabilirsiniz
A

Aslı Y.

15 Aralık 2025 08:19
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için çok sağolun, inşallah 😍❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir