Meme Reddi
88 görüntüleme
B
Berna Y.
12 Aralık 2025 08:29
Hocam bebeğim4,5 aylık ve yaklaşık 10 gündür memeye geldiğinde şiddetli ağlama ve kasılmalarla memeyi istemiyor mama+anne sütü şeklinde ilerliyorduk şuan sadece biberon ile besleniyor geceleri memeye koymaya çalışıyorum kısa bir süre önce ek gıda tadımına başlamıştık bunu durdurmalı mıyım nasıl bir yol izlemeliyim sütümün kesilmesinden korkuyorum
G
Gdkmc
12 Aralık 2025 08:30
Sağım yaparak verin sütünüz kesilmesin bir de strese girmeyin
B
Berna Y.
12 Aralık 2025 08:31
Sağım yapıyorum ama eskiye oranla çok azaldı sütüm min150 cc çıkan sağımlar 30-60 a düşmeye başladı
G
Gdkmc
12 Aralık 2025 08:35
Stres kaynaklı olabilir . Yeşil soğan bulgur ve tahin helvası deneyin tabi bolca su
N
Nagihan
12 Aralık 2025 09:02
Ben meme reddi olduğu zamanlar önce uyutup daha sonra emziriyorum bu aralar 9aylığız ara sıra hala emmek istemiyor ama bu yöntemi uygulayınca gayet iyi emiyor. Sizin aylarınızda da 1 hafta kadar meme reddi yaşamıştık biberondan kaynaklı çözüm olarak biberonun yavaş akmasını sağladım yan tutarak bir aktı bir akmadı süt ağzına. Yavaş aktığını fark edince yeniden emmeye başlamıştı. Tadımlara biraz erken başlamış olabilirsiniz genelde 6. Ayda başlayın diyor doktorlar ama siz daha iyi bilirsiniz tabi çocuğunuzla alakalı.
B
Berna Y.
12 Aralık 2025 10:00
Haklısınız erken başladık aslında bazı kurallar vardı doğum kg x 2 kafayı dik tutabilme yemeğe karşı heveslilik bu ve vb şartları sağladığı için başlatmıştım ama erken davranmışım
B
Berna Y.
12 Aralık 2025 10:01
Kesinlikle sütüm azaldıkça stres seviyesi tavan yaptı ama bu durumu yaşayan çok fazla anne varmış gördükçe çözüm bulmaya odaklandım