Meme Reddi
49 görüntüleme
M
Musa
11 Aralık 2025 18:16
Oğlum 65 günlük meme reddi yaşıyoruz kesinlikle memeyi almıyor emmiyor emzik ve biberon alıyor. Sütümü sagiyorum ama her geçen gün azalıyor. Bebeğimin tekrar emme ihtimali var mı sutumun kesilmemesi için ve tekrar emmesi için ne yapabilirim

Deniz T.
11 Aralık 2025 18:26
Oncelikle saglikla buyutun bebeginizi. Emzik ve maalesef biberen meme reddinin baslica sebeplerinden. Emizgi birakip biberon da da kaşık biberon ya da siringa yontemini deneminizi tavsiye ederim ara da da gogusunuzu teklif edin. Duş altın da emzirin ve bol bol ten teması saglayin bebek sizi emerken bebekte sadece bez sizin de ustunuz ciplak olsun uygun ortami saglayin. Bebek memede iken ince bir battaniye ile uzerinizi kapatin usumesin
E
Elif K.
11 Aralık 2025 18:45
O ayda biz de aynını yaşadık. Sabırla her defasında memeyi önce teklif edin ama çok ağlatmadan kabul etmezse biberondan verin. Karanlık sakin bi odada tam uykusundan uyanmadan veriyordum çok işe yarıyordu. Zamanla geçti kendiliğinden şimdi biberon reddi var:) sabırlı olun geçiyor benimki hızlı geliyordu memeden sütüm o yüzden yaşandı. Siz de sebeplerine odaklanın