Meme Reddi

120 görüntüleme
B

Burcu B. Ö.

29 Kasım 2025 21:11
Kızlar bebeğim 5 gün sonra 5 aylık dlucak iki haftadır meme reddimiz var iki gündür daha da arttı sol göğsümü ayakta sallanken emiyor sağı hiç emmiyor gece derin uykuya geçince bilmeden emiyor artık çok zorlanmaya başladım sol gündüzleri ona yetmiyor biberon tutmuyo kaşıkla beslemek istiyorum geri püskürtüyor sürekli ne yapcamı şaşırdım emmediği içen sütüm de azaldı sabahları bi doluluk oluyordu artık olmuyor sağıyorum ama çıkmıyor da düzgün cc tamamen bırakın mı emmeyi geri döner mi çok üzülüyorum emmediği için hiç böyle bişi yaşamamıştım doğduğundan beri biberon tutsa mamaya başlardım onu da tutmuyor ne yapcam şaşırdım
R

Rabia G. ..

29 Kasım 2025 23:13
Benim doktorum bebekle beraber duşa girmemizi önerdi. Bağı kuvvetlendiriyomus. Deneyebilirsiniz
B

Burcu B. Ö.

29 Kasım 2025 23:14
Onu da denedimm o gün iyiyse ertesi gün yine aynı oldu
Fehime Y.

Fehime Y.

29 Kasım 2025 23:25
Biz soyunup ten tene temas yapardık benim bebeğimde çok meme reddi oldu mama da aldığı için mamayı kesip sarılıyorduk sonra düzelmeye başladı atak durumlarında da belirli süreli yalancı memereddi olabiliyor
A

Ayşe Ş. ..

30 Kasım 2025 01:34
Emmiyor diye göğüste sütünüz kalmasın siz sağın dolaba koyarsınız gün gelir kullanırsınız. Bebek emdikçe vücuttan süt çıktıkça beyin üretmek ister yoksa azalır. Ama bu azalma bebek emmedigi içinde olmaya bilir. Siz az su içiyor, regli dönemi veya stres yaptığınız içinde azala bilir. Sakin kalın emdikçe sizde rahatlarsiniz sütte artar insanın günü gününü tutmaz. Meme reddi konusunda siz vazgeçmeyin ısrarla verin emzirin genelde geçici bir durum oluyor. Banyo işe yarıyor ise sık sık deneyin emsin yeterki önemli emmisi bırakmaması geçecek bu günler. Zor olur tabiki ama biraz daha sabır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir