Meme Reddi

159 görüntüleme
Merve Ö.

Merve Ö.

25 Kasım 2025 19:01
Bebeğim 4ay 4 günlük ama sadece uyumak istediğinde emmeye başladı. Sonrasında da hemen uyuyor emmeden. Uyanıkken istemiyor. Ne yapmam lazım çok üzülüyorum. Sanki hep aç gibi nasıl geçer bu😞
B

Burcu B. Ö.

26 Kasım 2025 00:20
Benim bebeğim de 4 ay 20 günlük yaklaşık iki haftadır bununla mücadele ediyorum etrafa bakmaktan emmiyor sadece uykuya geçiş ve uykudan uyanınca emiyor kucakta göğsüme getirip kendim zıplayarak emziriyonum çok zor maalesef bi de pilates topu üzerinde emmeyi seviyormuşmeme reddi olan bebekler bi deneyn mbence😔
Merve Ö.

Merve Ö.

26 Kasım 2025 00:41
Teşekkür ederim umarım düzelirler çok zor gerçekten😞
İ

İlknur Ç.

28 Kasım 2025 17:43
Benim bebeğimde 3 aylık doğsulunsa beri memeyi zorla aldı istekli değil pek silikon uç kullanıyorum o olmadan zaten almıyor kilo alımı iyi olduğu için mama takviyesi yapıyorduk doktoru bıraktırdı 1 aydır sadece anne sütü ama ayakta yürüyerek müzikle YouTube emzirmw müziği yazın onu açıyorum luçakta hafifi sallamalı omzuma hışırtılı kitabını koyuyoruö öyle öyle almıştı ama yine bu ara asla almıyor debekeniyor kilo alımı normal olduğu için zorlamayıp 4 saate kadarmğsade ediyorum almazsa artık zorla vermeye çalışıyorum ama çok zor
Merve Ö.

Merve Ö.

28 Kasım 2025 18:05
4 saate kadar beklemek mi gerekiyor ben çok zorluyor gibiyim o halde. Bir de hep aç gibi geliyor sanırım pskolojik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir