Meme Reddi

68 görüntüleme
E

Esma N. K. ..

23 Kasım 2025 21:56
Kızım 3,5 aylık eli sürekli ağzında diş kaşınmaları başladı herhalde . Bir kaç gündür gece uykuda emıyor ama gündüz memede 3-5 dk emıyor sonra memede şiddetli ağlıyor . Sagım ve mama takviyeside veriyorum . Nasıl yol izlemeliyim
S

Sema

23 Kasım 2025 22:02
Gazı geliyordur gazlı olunca şiddetli ağlarlar. Sağım yapıp verin memenizi birde az yukarı doğru olsun kafası ki daha rahat emsin. Karnı aç değildir emmek istemez uykusu vardır ağlar çok sebep var bebeğinizi tanıyana kadar ne yazkki bunlar olabiliyor ve bu aylarda meme reddi gibi olaylar olabiliyor
E

Esma N. K. ..

23 Kasım 2025 22:05
Teşekkür ederım insan ne yapacağını da bilemıyor emzık ve bıberon kullanmayın vs dıyorlar meme reddı olmasın dıye ama o olmayınca doymamasından korkuyorum
S

Sema

23 Kasım 2025 22:37
Alakası yok her iki bebeğimde biberon ve emzik verdim doğar doğmaz o biraz bebekle alakalı ama emzirmek zor gerçekten her bebek kavrayamayabilşyor birazbizde kaygılanıyoruz bu konuda ama doyuyordur ve fazla gelince de almak istemiyordur ondan dolayı öyle yapması normal 2-3 saate bir verin mamam alıyorsa zaten 3-4 saati buluyor acıkmaları her ağlama açlık değl
S

Sema

23 Kasım 2025 22:38
Eli ağzında genellikle bu aylarda oluyor kendisini tanıyor ve rahatlatıyor öyle yaparak nesnleritutmaya başlayınca ağzına getirecek vs öyle öyle ay çok uzattım 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir