Meme Reddi
54 görüntüleme
A
Aysun S. ..
12 Kasım 2025 07:40
Bebeğim 5. Ayına girecek doğduğu günden beri meme reddi yaşıyoruz uyurken alıyordu şimdi artık uyurken bile almıyor ağlıyor istemiyor çözüm önerisi olan var mı
E
Esma T.
12 Kasım 2025 09:16
Bizimkide öyle gece alıyo sadece uykuluyken tam uyanmadan kaldırıp emziriyorum o zaman alıyo bide gündüz uyanıdığı gibi sersem oluyolar ya hemen emzirmeye çalışıyorum öyle öyle aşıcaz inşallah bana açıkçası çok zor geldiği için yapmıyorum ama emzirme danışmanlarıyla görüştüm kaşık biberınlar var ya onlarla verin biberonla vermeyin o daha zor içim olduğu için memeye geri dönebilir dediler isterseniz siz deneyin
H
Hümeyra T.
12 Kasım 2025 09:18
Farklı pozisyonlarda denediniz mi? Bir de bu retkonusunda kulak iltihabına ve burun tıkanıklığına bakın diyor doktorlar. Memedeki süt tazyikli ya da akış hızı az ise de ret oluyormuş. Bunun dışında toksa da bu aylarda istemiyor, bazen uykuyu seçiyor. Ayakta pışlayarak emzirmeyi de denemedim oluyordu. Ret yaşadığım için söylüyorum, bu şekilde geçirdik. Ben aylarca yatağın üstünde zıplayarak emzireni de duydum zor bir süreç inşallah kısa sürede geçer. Bineron kullandırmadı doktorum, şırıngayla ver dedi sağdıgın sütü ( onu da almadı ama olsun )