Meme Reddi

53 görüntüleme
M

Merve ..

22 Ağustos 2025 18:05
Merhaba sevgili anneler
Bebeğim 4 aylık ve yaklaşık 1.5 aydır meme reddi var fakat şu son 15 günde neredeyse doğru düzgün hiç emmiyor gece uykusunda sadece zorlamıyor beni ve kilo alımlarımız ciddi derecede düştü doğum kilosu 3050 ilk aylar çok güzel kilo alıyordu fakat son ayda sadece 400 gram almış bende son günlerde daha sık takip etmek istedim ki mamaya başlamalı mıyım emin olayım diye son 10 günde 200 grama yakın almış ebe emerken şırınga ile mama ver hırçınlığını alır memeye döner dedi kafam karışık memeyi tamamen bırakırsa diye korkuyorum ama bebeğimide aç bırakıyorsam diyede korkuyorum ne yapmam lazım acaba?
E

Esra K. B.

22 Ağustos 2025 18:55
Çok uzun bir süre benim bebeğimde de aynı sorun vardı emerken ağlamalar, kafasını geri atıp atıp tekrar gelmeye çalışmalar . Şuan 5,5 aylığız hala ara ara oluyor. Evet çok yorucu ama ben her yolu deniyordum gezerek emzirme , yatarak emzirme, bebeği yatağa koyup ben üstünde şınav çekermiş gibi pozisyonda durup o şekilde emzirme (en uzun emdiği bu şekilde oluyordu) . Evet çok yorucu ama asla pes etmeyin sonrasında düzene gerecektir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir