Meme Reddi

109 görüntüleme
İ

İlayda U.

9 Ağustos 2025 10:39
3 ay 24 günlük bir kızım var. 3 gündür uyanıkken meme emmiyor. Uyurken, uyku aşamasında ve ilk uyandığı an memeden içiyor , memede olduğunu anladığı an ağlıyor. O yüzden sütümü sağıp biberonda veriyorum ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardm edin
A

Ayzıt G. A. ..

9 Ağustos 2025 11:17
Merhaba benim bebeğimde 3 ay 18 günlük aynı şekilde davranıyor ancak ben yatarak emziriyorum sıcaktan temas etmek istemiyor da olabilir .
İ

İlayda U.

9 Ağustos 2025 11:30
Öyle de yapıyorum onuda kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım :(
M

Mine A. ..

9 Ağustos 2025 12:09
Şuan keşfetme dönemi olduğu için sürekli emmiyor olabilir ,iyice acıkmasını bekleyin farklı emme şekilleri deneyin ve beden kokunuz farklıysa o yüzden de istemeyebilir. Sagimla bebegin emmesi aynı olmuyormus o nedenle sutunuz azalabilir, benimde ilk başlarda olmuştu ,umarım kolaylikla atlatırsınız .
E

Elif İ.

10 Ağustos 2025 10:39
Bende sizinle aynı sorunu aynı dönemde yaşamıştım biberonla verdiğim için şu an memeye hiiiç yaklaşmıyor tamamen sağımla devam etmek durumunda kaldım. Siz biberon değil kaşıkla besleyin ve sabırlı olun lütfen geçiyor. Yıpratıcı bi süreç ancak bebişiniz benimki gibi biberona alışırsa geri döndürmeniz mümkün olmayabilir. Geceleri her sağım yaptığımda kendime kızıyorum pes ettiğim için
B

Betül T.

10 Ağustos 2025 10:44
Biberon kendiliğinden akıtıyorsa meme reddi yaşarsınız bibronu ters çevirdiğinde herhangi bi akma olmamalı öyle bi biberonunuz varsa zaten çocuk kolayı varken niye memeye gelsin Biberon markası önerebirim isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir