Meme Reddi
103 görüntüleme
M
Melike D.
7 Ağustos 2025 07:20
2. ay aşılarından sonra meme reddi yaşamaya başladık, kucağıma yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor, bazen sorunsuz emdiği de oldu nasıl bi yol izlemeliyim emmeye devam eder mi
D
Duygu O. T. ..
7 Ağustos 2025 07:21
Benimde oğlum 3. Ayında öyle oldu zıplayarak emziriyorum veya uyuduktan sonra

Esra D.
7 Ağustos 2025 07:24
Merhaba meme reddi her dönemde olabiliyor. Aşılarla ilgili yoktur. Siz ısrarla teklif ediniz ama alır ama almaz. Yüksek ihtimal emmeye devam edecektir.
M
Melike D.
7 Ağustos 2025 07:25
Uyurken asla memeyi veremiyorum ağzını açmıyor ya da emme refleksi göstermiyor
Ş
Şeyda B.
7 Ağustos 2025 07:34
Yanına uzanarak emzirmeyi teklif edin bide ayakta kucakta hafif hafif pışpışlayarak muhtemelen 8.hafta atağı ile aşılar üst üste gelince bebeğiniz gerilmiş olabilir geçici bir durumdur siz hiç üzülmeyin ortam değiştirin yanına uzanın gerekirse ılık duş altında kucağınıza alıp teklif edin hatta kuran dinletip sakişleşince teklif edin hiç vazgeçmeyin çok küçük zaten illa ki alır
Ö
Ömer A. T. ..
7 Ağustos 2025 15:00
Merhabalar benim oğlumda meme reddi yaşıyoruz ve nasıl cözeme bilmiyorum benim büyük oğlumda öyle oldu ama kendiligiden geçti ben İsrar ettikçe oğlum daha çok ağlıyor yememek icin
M
Melike D.
7 Ağustos 2025 15:26
Evet bizde de öyle, olumsuz pekişmemesi için ağladığında ısrar etmiyorum yatarak yürüyerek zıplayarak her yolu deniyorum 😅 bazen 4 dakika emip bırakıyor kesin bir çözümü yok sanırım