Meme Reddi
62 görüntüleme

Aybüke C. H.
6 Ağustos 2025 16:10
3.ayı bugün bitirdik yaklaşık 1 haftadır meme yemek istemiyor göğsüme aldığım gibi ağlıyor geriye doğru kendini kasıyor ayakta yürüyerek zıplayarak da yedirmeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapacağımı şaşırdım mamayı da artık çok zor yiyor yemek istemiyor sadece emzik istiyor
K
Kübra V.
6 Ağustos 2025 16:31
Yatarak emzirmeyi deneyin aynı olay benim başıma da geldi yatarak emiyor
E
Elif A.
6 Ağustos 2025 20:15
Tamda bugün doktorumla bunu konuştuk bende 6 haftadayım ve bazen emiyor bazen ağlıyor ne yaparsam yapayım tutmuyor
1 aç olduğundan emim ol
2 çeşitli pozisyonlarda emzirmeyi deneyin
3 sadece emzirmek için almayın göğsünüz açık olsun o pozisyonda onunla iletişim kurun emzirmeden
4 zorlamayım başını memeye bastırmayın sabırla bekleyin sakinleştirip tekrar deneyin
5sabır çok önemli sık sık denemeler yapın birinde pes ediyorlar ben bazen 2 3 saat uğraşıyor sonra tutuyor biraz tekrar ağlamaya başlıyor tekrar sakinleştirip bir süre bekleyip tekrar deniyorum
Ve tam acıkmadan vermiyorum
Bu günlerimizde geçecek inanıyorum ☺️
1 aç olduğundan emim ol
2 çeşitli pozisyonlarda emzirmeyi deneyin
3 sadece emzirmek için almayın göğsünüz açık olsun o pozisyonda onunla iletişim kurun emzirmeden
4 zorlamayım başını memeye bastırmayın sabırla bekleyin sakinleştirip tekrar deneyin
5sabır çok önemli sık sık denemeler yapın birinde pes ediyorlar ben bazen 2 3 saat uğraşıyor sonra tutuyor biraz tekrar ağlamaya başlıyor tekrar sakinleştirip bir süre bekleyip tekrar deniyorum
Ve tam acıkmadan vermiyorum
Bu günlerimizde geçecek inanıyorum ☺️
A
Azize S. A.
6 Ağustos 2025 20:48
Altında gaz sorunu yatıyorsa öncelikle onu çözmenizi öneririm. Ek olarak ben, uykusu geldiğinde, uyurken ve yeni uyandığında uyku sersemi iken emzirmeyi deniyordum. Çok şükür kilo kaybı yaşamadan atlattık

Aybüke C. H.
6 Ağustos 2025 21:44
her pozisyonda denedim acıkmasını da bekledim hep direnç gösteriyor haliyle en son mama vermek zorunda kalıyorum uyku sersemi olduğunda da bi iki emiyor daha sonra anlayıp tekrar ağlıyor inşallah meme emmeyi unutmaz yoksa çok üzülürüm