Meme Reddi

103 görüntüleme
N

Nisa U.

5 Ağustos 2025 10:43
Selamlar oğlum 4 aylık gündüzleri memeyi alıyor 3-4 kere çekiyor içe dooğru bükülüyor tekrar veriyorum 3-4 kere alıyor yine aynı. Sağ göğsümü pek emmek istemiyor solu daha çok emiyor emerse. Bu nedir meme reddi mi yaşıyorum? Biberonla sağıp vereyim dedim emzik falan da tutmadığı için sanırım biberonu da almıyor. Şırınga ile denedim ama ona da çok yaklaşmadı. Bez sayısı düştü şişkin bir bez yok , idrar rengi koyu
K

Kübra Ç. ..

5 Ağustos 2025 10:46
Farklı zamanlarda tekrar vermeyi dene memeyi ve uyku semesiyken uyanınca uyurken de dene emzirmeyi
G

Gizem T.

5 Ağustos 2025 11:02
Ayni donem aynisi bizde de var. Doktorumuz 4.ayda ara ara meme reddi, biberon reddi olabilir normal demisti. Bir emzirme seansi bir baska seansi tutmuyor. Ama solu sevip sagi istememesi muhtemelen baska bir sebeptendir. Ornegin tazyik, meme basi vs. Bir de ice kivrilmasi dogru anladiysam bizde gazdan oluyor, gazi cikartinca devam edebiliyor emmeye
G

Gigi

5 Ağustos 2025 12:58
Ben şırıngayı kücük parmakla beraber veriyorum. Emmeyi kuvvetlendiriyor meme taklidi oluyor. Belki öyle ısınır tekrar memeye de. Bebek kendi mi içe bükülüyor? Benim bebeğim de gazı varsa ıkınırsa vs öyle yapar sonra devam eder.
N

Nisa U.

5 Ağustos 2025 16:52
Yani şöyle şu an ben yanına yattığımda daha uzun emiyor. Ama çişli bez sayımız az hatta bu ürat kristali dediğimiz hafif turuncu kırmızı leke oluyor hafif derecede tabii. Aşırı terliyor acaba sıvıyı öyle mi atıyor?
E

Elif E.

5 Ağustos 2025 18:12
Ürat kristalleri bizde de oldu 2,5 aylık bebeğim kan bakıldı idrar kaka bakıldı bişey çıkmadı bir kere gördüm daha sonra iyiydi bezleri bugün tekrar kırmızılık oldu acaba terlemeyle ilgili mi çünkü su kaybında oluşuyordu
E

Elif E.

5 Ağustos 2025 18:12
Birde bebeklerinize su veriyor musunuz
N

Nisa U.

6 Ağustos 2025 17:48
Su vermiyorum yani aile hekimliğindeki hemşire her beslemeden sonra 1-2 çay kaşığı ver dedi bugün uzman dr verme dedi
A

Aylin G. Ç. ..

6 Ağustos 2025 18:50
3.5aylik benim de bebegim her mamadan so ra 1 2 cay kasigi su ver agzinda mamadan dolayi bakteri uremesin dedi, yani 1 2 kasik sudan bir sey olmaz su kaybediyor cocugunuz bir de terliyorsa ve kristalli cisi varsa.. doktor su verme diyor da ne oneriyor peki sivi kaybini onlemek icin ? Biberon vs almiyorsa sutunuzu cay kasigi veya kahve fincani veya cay bardagiyla verebilirsiniz, dikkatli bir sekilde. Ben biberon kullanmamak icin oyle veriyorum en azindan cocugunuz sivi kaybi yasamasin , en onemlisi o bence.
A

Aylin G. Ç. ..

6 Ağustos 2025 18:51
Bir de emerken bile olsa surekli ust gazini cikarmaniz lazim, gegirikleri varken emmek istemiyorlar benimki oyle en azindan, buyudukce bu sekilde oldu onceden boyle bir problemimi yoktu
T

Toprak

6 Ağustos 2025 18:53
burnu tıkalıysa da emmek istemiyor emzirmeden önce burnuna serum fizyolojik damlatın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir