Meme Reddi

122 görüntüleme
M

Melisa

2 Ağustos 2025 15:07
3 aylık bebeğim meme reddi yapıyor biberon ya da emzik de yok nasıl bir yol izlemeliyim ilk bebeğim 7 aylıkken mama ve memeyi aynı anda bırakmıştı şuan kızım da bırakacak diye korkuyorum çünkü daha çok küçük ve biberonda almıyor
M

Melisa Ç.

2 Ağustos 2025 15:55
İlk kızımda bende yaşadım aynı şeyi 2hafta sadece hayatta kalıcak kadar emiyor 3 4 dk falan sonra kendini kasıyor emmiyor ağlıyordu üzmek istemem ama sabır gerekiyor bu durumda durmadan emzirmeye çalışmak sevdiği pozisyonlarda veya oyuncaklarla ayakta veya yatarak bir şekilde geri döndürmeyi başarmıştım
M

Melisa

2 Ağustos 2025 17:00
Alt pijamasını çıkarıyorum ayağında çorap yokken falan emiyor benimki de zar zor aynı dediğiniz giivi bir köa dk o kadar
S

Sevgi Ö.

2 Ağustos 2025 18:39
Benim bebeğim de aynı çok az emiyor uyumuyo sürekli uyanıyor. Çişli bez sayısı çok düştü turuncu işemeye başladı bebde çok korkuyorum rahatsızlanacak dye bugün süt sağıp verdim ancak öyle kabul etti. Biberona alışır diyede korkuyorum 😔
M

Melisa

2 Ağustos 2025 18:47
Sizinki yine biberon alıyormış bizde onu da almıyor uykulu haldd emzirin siSe
A

Armağan M.

2 Ağustos 2025 19:11
Meme reddini 2 ay yaşamış biri olarak söylüyorum öncelikle gönlünüzü ferah tutun hepsi geçiçek biberon vermek bu dönemde daha da memeden uzaklaştırıyor uykuluyken emzirmeyi deneyin birlikte duş alıp ten tene temas bol edin sabır zor ama geçecek aslında bir sorun oluyor bizde alerji olduğu için zaten 4 ay atağıyla beraber red olmuştu çok kötü bir durum ama memeyi unutmaması için kaşıkla besledim uykulu emzirdim unutmaması için geçiyor Allah kolaylık versin 🥰
M

Melisa

2 Ağustos 2025 19:12
Ayy inşallah inşallah 🙏 bir an evvel geçmesi için dua ediyorum çok sağolun
S

Sevda T.

3 Ağustos 2025 07:10
Alerji olduğunu nasıl anladınız döküntü mü vardı sadece red ve huzursuzluk mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir