Meme Reddi
122 görüntüleme
Y
Yasemin B. ..
26 Temmuz 2025 11:29
4 bucuk aylık bebeğimde yaklaşık 10 gündür memeye ilgi azalması reddetme memede ağlamalar var sıcakla alakalı da olabilir. Çiş sayısında azalma var. Zorlamalı ve sık sık denemeli miyim ne önerirsiniz
E
Eda İ. A.
26 Temmuz 2025 11:41
Benim kızımda o aylarda meme reddi yaşadı hatta emzik kullanıyordu bıraktı sadece biberon içti sonra biberonu bıraktı memeye döndü. Dönem dönem oluyor. Zorlamayın ama teklif etmeyi de bırakmayın
G
Gözde D. ..
31 Temmuz 2025 21:18
Bizde de aynı durum oluyor. Teklif ediyorum, emmezse 5 dakika sonra kaşıkla veriyorum. Sakin, loş odada teklif ediyorum. Bol ten tene temas. Zorlamayın bence, meme keyifli bir yer olmalı. Sakin olmaya çalışın. Bolca meme çıplakken kucakta turun, oyun oynayın, uzanın, birlikte yuvarlanın. Ten tene temaz arttıkça emmesi geri gelecektir. Bizde böyle geçiyor şu an. Biberon ve emzik kullanmazsanız bu dönemde memeye dönmesi daha kolay olur. Geçecek bu günler de :)

Yasemin İ. K.
31 Temmuz 2025 21:22
4.aydan merhaba, geçen hafta memeyi reddediyordu, bu hafta emziği reddediyor. Bu 4.ay bir tuhaf geçiyor nedense. İlk bebeğimde de böyle olmuştu. Geçiyor ama endişe etmeyin. Kolaylıklar diliyorum herkese🌸
F
Fatma K.
31 Temmuz 2025 23:14
İlk bebeğimdede o aylar zülum gibi geçmişti ama geri dönmüştü ikinci bebeğimde ne emziğe ne memeye maalesef geri döndüremedim sağarak verdim mama+süt ile devam ettim şuan 1 yaşında bu zamana kadar sağım yaparak elde ettiğim sütlerle besledim ve artık sütüm azaldığı için ve çoğaltamadığım için bıraktım önemli olan bebeği ve kendini strese sokmaman bazı bebek kolayca dönebiliyor ama bazısı için maalesef ne desen olmuyor 🙏🏻
M
Meryem T.
2 Ağustos 2025 12:44
sık sık deneyin ama zorlamayın zorladıkça dahada kötüleşiyor