Meme Reddi
69 görüntüleme
N
Neslihan B.
21 Temmuz 2025 04:50
Hocam merhabalar. Öncelik böyle bir uygulama yaptığınız için elinize, emeğinize sağlık. Hocam oğlum 11 aylık. 10 aylık iken orta kulak iltihabı oldu ve bende baya hasta olmuştum. İlaç kullandım ama o süreçte yine emmeye devam etti. Bir zaman sonra ne olduysa birden bire memeyi aniden bıraktı hocam. Aşırı şekilde memeci olan oğlum, birden bire bıraktı hocam. 2.5, 3 haftadır beni emmiyor. Vermeye çalışıyorum öggg yapıyor. Sağım yapıp biberonla verince içiyor. Yani formül mama da içiyordu beni emerken bugüne kadar hiç bırakmamamisti beni.

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
21 Temmuz 2025 06:30
Öncelikle uykuya hemen geçmeden önce ya da uyanır uyanmaz memeyi teklif edin, sabit bir zıplama ile pilates topu üzerinde de deneyebilirsiniz. Önce bebeğinizi kucağınıza alın salınmaya başlayın ardından emzirme pozisyonuna getirin ve memeyi teklif edin.
N
Neslihan B.
21 Temmuz 2025 06:38
Dediklerinizin hepsini yapıyorum hocam. Uykudan önce uyanınca, pilates topunda hafif zıplıyorum. Memeye yaklaşır yaklaşmaz o an da bile ağlıyor, anlamadım sebebini

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
21 Temmuz 2025 06:53
Teklif etme aralarını biraz daha açmayı deneyin, beraber ten tene teması arttırın, birlikte duşa girip suyun altına emzirmeyi de deneyebilirsiniz. Ben squat yaparak döndürmüştüm memeye siz de onu deneyebilirsiniz
N
Neslihan B.
12 Ağustos 2025 11:58
Denedim hocam. Sonuç olumsuz. 2 aydır ne yaptıysam emmedi. Pes ettim artık