Meme Reddi
160 görüntüleme

Esra E.
17 Temmuz 2025 04:40
Merhabalar. Bebeğim 44 günlük 1.haftasindan sonra emdiginde yeterli gelmediği için ağlıyordu bende sağıp memeden sonra biberonla vermeye devam ettim ancak suan meme reddi yaşıyorum çok aşırı acıkmadığında ya da yarı uykulu olmadığı sürece asla meme almıyor. Acıktığında ilk meme veriyorum alır diye etinden et koparıyorum sanki. Ten tene temas ve birlikte duş alarak bu süreci toparlamaya çalıştım ancak uykulu olmadığı sürece memeden besleme yapamıyorum:(
A
Ayşe K.
17 Temmuz 2025 05:45
Pilates topunda veya ayakta yürüyerek emzirmeyi deneyin
Z
Zeynep Ü. Ö.
17 Temmuz 2025 06:00
Aynısı başıma geldi doğumdan itibaren emzirme ile ilgili sorun yaşadım diyebilirim hatta biberon mama sağıp verme vs sabırlı ol açlık saatini gözeterek memeyi vermeyi teklif etmeye devam et ısrarcı ol ama dayatma biliyorum şuan hissettiklerini emmesi benim kızım emmezdi daha meme hizasına getirince krize giriyordu artık sütüm olduğu için mamayı kesmiştim dediğin gibi bi süre gündüz çooook sıkıntı yaşadık geceleri telafi etmeye başladım yürüyerek vs her şeyi denedim ama yavaş yavaş oturdu şuan 3.5 aylık bazen yine yapıyor ama artık ben stres olmadığımda onun da daha sakin olduğunu farkettim bir de yatarak emzirmeyi denedin mi ben onun ekmeğini yedim biraz hala bazen gündüz kucağımda emmek istemiyor yaptırıp sakinleştirip gülüp sonra tekrar teklif ediyorum birde üstüne silikon uç vardı bizde yani sabırlı ol ı onun iç güdüsü deneye deneye alışacağına inanıyorum bunun bi dönem olduğunu unutma kilosu vs iyise biraz azalt biraz biberonu unutsun bu dönemde bez takibi haftalık kilo takibini götürmüştüm kilo alımını vs etkilemediği sürece biberon konusunda biraz kısıtlayıcı olmak iyi geliyor dediğim gihi ger hangi bir sorun yoksa inan emmese benim kızım emmezdi sakinliğini koru onun açısından bak olaya biberon istiyor şuan büyük ihtimal akış sabit efor gerektirmiyor kolay olanı seçmek istiyor ama minik minik kaydettiğin adımlar sorunu çözecek eminim güzel anne
M
Meryem T.
23 Temmuz 2025 07:59
Size verebileceğim en iyi tavsiye iyi bir emzirme danışmanı bulun devlet hastanelerinde var genelde bulamazsanızda sağdığınız sütü kaşık biberonla verin ve sürünüzü 2 saatte bir sağın ki azalmasın
M
Meryem T.
23 Temmuz 2025 08:01
Bebeği memede ısrarcı olmayın red derünleşiyor sık sık meme teklif edin kaşık biberonla süt verin