Meme Reddi

160 görüntüleme
H

Hiranur Y. K.

15 Temmuz 2025 20:47
Merhaba bebeğim 5 aylık sağ göğsum de meme reddi yaşıyorum ayakta gezdirerek memeyi boşaltmaya çalışıyorum ama bu çok yorucu oluyor. Sağ gomsumde silikon ucla versem bir sorun olur mu acaba. Süt akışından kaynaklı reddediyor olabilir
M

Merve I. ..

15 Temmuz 2025 21:02
Merhabalar eğer süt hızlı geliyorsa biraz sağım yapıp öyle emzirebilirsiniz, ben oğlumu silikon uçla emzirmiştim
Ş

Şeyda K. ..

15 Temmuz 2025 21:04
Merhabalar benim bebeğim 4 aydan beri memeyi Red etti sadace uyurken veya uykuya meyilliyken içiyor. Emzirme danışmanından destek aldim her yollu denedik ama almadi. 9 aylik sadace şuan geceleri ağlarsa uyanirsa alıyor. Hızlı mi akıyor sustunuz fişkiri şekilde ise hafif uzanır şekilde deneyin veya öncesinde sağın biraz öyle verin. Silikon uç bende denemiştim almamıştı.
H

Hiranur Y. K.

16 Temmuz 2025 04:54
Bir meme normal diğer meme silikon ucla olursa diğer memeyi de zamanla reddetmez değil mi silikona alıştığı için
B

Busra K. A.

16 Temmuz 2025 12:12
Merhaba ben de ilk üç ay tek memeyi silikon uçla verdim. Diğerini silikonsuz aldı reddetmedi. Üçüncü ayın sonunda tamamen bıraktım emme gücü arttığı için süt tazikli de gelse içebildi, bir sorun olmadı tek memede silikon kullanmakta
S

Sevgi K.

20 Temmuz 2025 19:42
Merhaba, benim bebegimde 8 haftalikken bu sorunu yaşadık sonra geri döndü şükür banyoda emzirmeyi deneyebilirsiniz eğer süt akışından kaynakliysa tazyikliyse çok dik durmadan yaslanarak emzirirseniz akış azalacaktır, sağ göğüsten asla emmiyordu görünce çıglik kiyametti onuda banyoya beraber girerek atlattik birde yatarak emzirdim hem daha rahat etti ( emzirme danışmanı demekki öyle emmek istiyo ve rahat ediyo demisti) halada o şekilde devam ediyoruz
A

Ayşe V. ..

21 Temmuz 2025 18:22
Ben de yara nedeniyle silikon uç kullandım sonra meme reddi oldu ne yaptıysam düzelmedi bence hiç yapmayın derim biraz sağıp oyle deneyin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir