Meme Reddi

136 görüntüleme
G

Gamze Ş. K.

7 Temmuz 2025 06:50
Bebeğim 1 haftalık doğduğunda tutmadı ve 1-2 gün sütüm çok az geldi mecburen sağım ile biberon verdim ve şimdi ona alıştı memeyi hiç tutmuyor nasıl geri alıştıracağım lütfen bir fikir verin 🥲
F

Fatma&taner

7 Temmuz 2025 06:54
Biberon vermek için çok erken davranmışsınız. Memeye alışana kadar kaşık biberon kullanın. Emmesi için sabırlı olun ve pes etmeyin. Sütünüz zamanla gelecektir. Sütü beyin üretir ve motivasyonu yüksek tutun. Bol su ve yeşillik tüketin.
N

Naime D.

7 Temmuz 2025 06:55
Benimki de öyle bir aylık oldu silikon uçla yeni yeni canı isterse tutuyor 🥺
F

Feyza N.

7 Temmuz 2025 07:42
Emzirme destek sistemleriyle deneyebilirsiniz belki, eğer süt akışı fazla olduğu için biberona alışmışsa orada memeye geri alışmada kolaylık sağlayabilir.
H

Hüsna N. E.

7 Temmuz 2025 07:50
Bebeğim 2 ay boyunca silikon uçla emdi artık tutmaz diyordum meme ucumu çok denedim gece gündüz açken tokken keyifliyken ama hiç tutmadı. Birgün arabada açlıktan ağlıyordu silikon ucu takamadım hadi bi vereyim belki tutar dedim tuttu bırakmadı sonrasında bir hafta kadar emerken mızırdandı tuttu bıraktı emmedi vs ayakta emzirdim yürüyerek zıplayarak öyle öyle alıştı çok şükür ama hala göğsümü tam boşaltmıyor ön sütü kolayca emiyor arkası zorladığı için çekmek istemiyor
G

Gamze Ş. K.

7 Temmuz 2025 07:53
Memeyi silikon uç ile tutuyor bazen ama onda da süt biberon gibi çektiğin de hemen gelmediği için ağlayıp geri bırakıyor 🥲 off kafayı yiyeceğim
H

Hüsna N. E.

7 Temmuz 2025 08:11
Silikon uçla emzirmek çok zor birde sütten çok hava yutuyor malesef dediğiniz gibi çok çaba sarfedip sütü çekmesi gerekiyor ben 2 saat boyunca memede bekliyordum emsin diye. Biberonunun ucunu değiştirdiniz mi biz 3.5 aylığız ben hala mama ya da süt verirken 2 numaralı biberon ucunu kullanıyorum avent kullanıyoruz biberonda
G

Gamze Ş. K.

7 Temmuz 2025 08:33
Benimde 2 numara avent biberon
H

Hüsna N. E.

7 Temmuz 2025 08:45
İnşaallah meme ucunuzu almaya başlar en kısa sürede hem bebeğiniz daha iyi beslenir hem de siz çok rahat edersiniz kolaylıklar dilerim
İ

İrem E.

7 Temmuz 2025 09:01
Benim bebeğim de tutmadı ve hep sağarak verdim çok zorluydu silikon ucu da ben beceremedim çok yorucuydu . Biberon da aventlerle bir türlü anlaşamayıp comotomo kullandık . Bebeğim 55 günlükken ağlamadığı sakin olduğu bir zamanda hiç umutsuzken meme teklif ettim ve tuttu emdi . Ondan önce de ara ara denemiştim çığlık atıyordu hep . Ama 2 aylığa yanaşırken hem emme refleksi güçlendi hem benim bebeği tutmam kolaylaştı ve tuttu . Siz de canınızı sıkmayın başlarda acemi olduğumuz ve bebek küçük olduğu için meme tutmayan bebeğe tutturmak çok zor oluyor ama siz ara ara deneyin özellikle 40 ı çıktıktan sonra deneyin hem de bebek sizi tanımaya başladığı için memede ağlamıyor . Sürekli sağarak çok yorucu olacak hayatım diye kara kara düşünüyordum ama ummadığım anda oldu . Sizin de olur inşallah stres yapmayın
G

Gamze Ş. K.

7 Temmuz 2025 12:34
Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler güzel anneler ❤
A

Ayşe C.

7 Temmuz 2025 18:36
Bizim de oğlumun tadını sevdiği bir gaz damlası vardı. Ondan 1-2 damla göğsümün ucuna sürüyordum öyle emiyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir