Meme Reddi

84 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

3 Temmuz 2025 19:32
9 haftalık bebeğim var yaklaşık 1.5 haftadır emerken memeyle kavga ediyor. Kafasını geriye atıyor. 5 dakika emip ağzından çıkarıyor sonra ağlıyor. Ben de doymadığını düşünüp mama veriyorum. Mamayı içince de rahatlayıp uyuyor. Ama ben sadece anne sütü alsın beni emsin istiyorum. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Kendiliğinden düzelir mi bu durum
A

Aysesrl

3 Temmuz 2025 19:40
Eğerki sütün yeterliyse mama yerine sağıp sütünü verebilirsin bence.
Merve K. .

Merve K. ..

3 Temmuz 2025 19:43
Ben sağım yapana kadar çok ağlıyor susturamıyorum kendimi de çok kötü hissediyorum hemen doysun rahatlasın diye mama veriyorum
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 19:53
Bebeğiniz uyurken sağım yapıp buzluğu doldurun. Böylece hem bebeğiniz aktif emmediği için mama verdiğiniz dönemlerde sütünüz azalmamış olur, hem de bebeğiniz için sütleriniz hazır olur. Sabah çıkarır koyarsınız dolabın alt kısmına. Biz de yaşadık o haftalarda, bizimki süt hızlı aktığı için istemiyordu, çok öfkelenip emmiyordu. Mama vermedim, sütümü biberonla vermeye çalıştım onu da kabul etmedi. Evin için hoplaya zıplaya, yatakta sırtüstü yatarak bir yandan hoplatarak emzirmeye çalıştım sürekli. Pilates topunda zıplayarak da denedim 😂 Birkaç haftadır daha iyi. 13 haftalık oldu.
Merve K. .

Merve K. ..

3 Temmuz 2025 19:55
Allah bağışlasın hepimizin yavrularını öyle yapayım Yasemin hanım
T

Tuğba P.

3 Temmuz 2025 19:57
Iyı akşamlar biberon almayan bebeğe anne sütü de yetersiz ise eds sistemi kullansam bılgınız var mı acaba
Merve K. .

Merve K. ..

3 Temmuz 2025 20:00
Memeyi tutuyorsa Eds deneyebilirsiniz tabi ki
P

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 21:02
Merhaba bebeğiniz biberonun akış hızına alıştıysa onu istiyor olabilir memeyi biberon için ödenmesi gereken bir bedel olarak görebiliyorlar bir de meme öncesinde biraz biberonla mama verip tekrar göğsünüze almayı deneyin bu süreçte göğsünüzü sağmayı ihmal etmeyin lütfen sütünüz azaldığı için de göğüste kalmak istemiyor olabilir. İnşallah bu süreci hemen atlatırsınız
Merve K. .

Merve K. ..

3 Temmuz 2025 21:05
Teşekkür ederim inşallah atlatırız Perihan hanım 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir