Meme Reddi

62 görüntüleme
B

Beyza N. D.

25 Haziran 2025 05:04
Bebeğim 4 ay 15 günlük ve meme reddi yaşıyoruz aç bırakıyorum ki emsin ama mümkünatı yok emmiyor aç olduğu için çığlık çığlığa ağlıyor huzursuz oluyor ama inadından o memeyi veremiyorum ve sonunda kazanan o oluyor bunun bir çözümü var mı sürekli emsin diye peşinde koşmaktan çok yoruldum sütümde azalmaya başlıyor ve ben sürekli kafama takıyorum yardım lütfen
H

Hanife G.

25 Haziran 2025 05:23
5.aya girdiğinizde bitmiş oluyor bu durum merak etmeyin. Boynunuza ya da elinize o emerken dikkatini çekicek bişey alırsanız sorun yaşamazsınız ben en son çözümü öyle bulmuştum. Aç bırakmayın ama aç kalınca da bişey farketmiyo etrafa bakmak ve merak arttığı için dikkatleti dağılıp emmiyolar . Bu çözümde işe yaramazsa kucakta ayakta emzirin o da işe yaradı bizde. İnşAllah bi faydası olur size feu
B

Beyza N. D.

25 Haziran 2025 05:26
İnanın yatarak ayakta gezerek her şekilde denedim sırf emsin diye çizgi film bile açtım hiçbir şekilde emmiyor
A

Adile

25 Haziran 2025 05:35
Merhaba sakın açmayın çok küçük zaten uykuya geçişte uyanınca daha tam ayılmadan ben öyle yapmıştım genelde böyle zamanlarda oluyor sakın kalmaya çalışın sizin stresinizi bebeğe geçiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir