Meme Reddi
62 görüntüleme
B
Beyza N. D.
25 Haziran 2025 05:04
Bebeğim 4 ay 15 günlük ve meme reddi yaşıyoruz aç bırakıyorum ki emsin ama mümkünatı yok emmiyor aç olduğu için çığlık çığlığa ağlıyor huzursuz oluyor ama inadından o memeyi veremiyorum ve sonunda kazanan o oluyor bunun bir çözümü var mı sürekli emsin diye peşinde koşmaktan çok yoruldum sütümde azalmaya başlıyor ve ben sürekli kafama takıyorum yardım lütfen
H
Hanife G.
25 Haziran 2025 05:23
5.aya girdiğinizde bitmiş oluyor bu durum merak etmeyin. Boynunuza ya da elinize o emerken dikkatini çekicek bişey alırsanız sorun yaşamazsınız ben en son çözümü öyle bulmuştum. Aç bırakmayın ama aç kalınca da bişey farketmiyo etrafa bakmak ve merak arttığı için dikkatleti dağılıp emmiyolar . Bu çözümde işe yaramazsa kucakta ayakta emzirin o da işe yaradı bizde. İnşAllah bi faydası olur size feu
B
Beyza N. D.
25 Haziran 2025 05:26
İnanın yatarak ayakta gezerek her şekilde denedim sırf emsin diye çizgi film bile açtım hiçbir şekilde emmiyor
A
Adile
25 Haziran 2025 05:35
Merhaba sakın açmayın çok küçük zaten uykuya geçişte uyanınca daha tam ayılmadan ben öyle yapmıştım genelde böyle zamanlarda oluyor sakın kalmaya çalışın sizin stresinizi bebeğe geçiyor