Meme Reddi

110 görüntüleme
B

Berivan ..

24 Haziran 2025 07:01
2 ay 14 günlük şimdiye kadar çok güzel emiyordu 3 gündür savaş emmiyor gündüzleri geceleri uyku halinde oda tam kavramadan emiyor gündüzleri ağlıyor emmiyor nasıl yol izlemeliyim
G

Güzel �.

24 Haziran 2025 07:37
Merhaba öncelikle sabırlı olmalısınız. 10 gündür bu durumu aşmış bulunmaktayim. Bebeğim 45 günlükken meme reddine başladı çok erken... Geceleri uyku halindeyken sık sık emzirin hem yağlı süt kilo alımı için önemli hem de sizin mastit olmanızın önüne geçer bu durum. Bebeğiniz meme ile savaş halindeyken çok ısrarcı olmayın ayakta onunla konuşurken memeyi teklif edin ya da keyifli bir anında acıktığını gözlemlediğiniz zaman da vermeye çalışın.. silikon göğüs ucuyla verebilirsiniz ama bu geçici olmalı ona alışan bebekler bu defa silikon göğüs ucunu arayacaktır. Ben önce silikon göğüs ucuyla verdim bebeğim yorulup durunca çıkarıp öyle emzirmeye çalıştım çoğu zman fark etmedi yokluğunu. Kesinlikle anne pes etmemeli ve çok sabrli olmalı her şey bebeğimiz için. Bu durumu daha yeni aşmış bir anne olarak diyorum ki bebeğimizi normal şekillerde emzirmek hem daha sağlıklı hem de daha konforlu çünkü mama hazırlamak, silikon göğüs uçlarını yıkayıp kullanmak vs. anne için ekstra zaman istiyor.
Y

Yasemin

25 Haziran 2025 19:37
Benimde 2 ay 16 günlük kesinlikle emmiyor. Kavga ediyor resmen ağlıyor. Bende ısrar ediyorum tabi biraz ama fayda etmiyor. Umarım dediğiniz gibi geçicidir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir