Meme Reddi :(
128 görüntüleme
F
Figen Ç.
21 Haziran 2025 22:52
Hocam merhaba, bebeğim son zamanlarda uyanıkken meme teklif ettiğimde reddediyor yalnızca uykulu iken uykudan uyandığında verebiliyorum. Bu durum beni çok üzüyor nasıl çözebilirim
E
Ece E.
22 Haziran 2025 06:42
Farklı yöntemlerde emzirmeyi deneyin ve vazgeçmeyin. Bu dönemde sakın biberon veya mamaya başvurmayın aklını karıştırmayın geçici bir süreç bazı bebeklerde 2 hafta bazılarında 1,5 aya kadar uzayabiliyor. Benim kızımda 1 ay kadar sürdü yatarak emzirerek aştık 🌸
B
Beyza T.
24 Haziran 2025 16:40
Benim bebeğimde de 3,5 aylıkken başladı 5 aylıkken geçti dediğiniz gibi sadece uyurken emiyordu ebe kesinlikle aç diye mama veya sağıp biberonla teklif etme seni tamamen bırakır sabret onu zorlama dedi ben teklif ettim istemedi zorlayamadım ama aç diye başka bir şey vermemekte ısrarcı oldum sonuç çok şükür düzeldi
B
Beyza T.
24 Haziran 2025 16:44
Yalnız bu süreçte sütünüzün azalmamasına dikkat edin varsa sağım makineniz 23 sefer de olsa sağım yapın ben yapmamıştım tekrar emmeye başladığında azaldığını fark ettim 1 hafta da çoğalsın diye uğraştım 1-2 gündür bebeğe yetecek kadar olmaya başladı elhamdülillah
İ
İpek Ö.
25 Haziran 2025 04:01
Ayakta gezerek emzirmeyi deneyin ya da beyaz gürültü eşliginde