Meme Reddi
147 görüntüleme
S
Seda K.
17 Haziran 2025 19:19
Bebegim 4 aylıkken gündüz memeyi reddetti sadece mama ile besleniyordu gece ise meme ile bekleniyordu. 7.ayı dolmak üzere 3 gündür gece de meme emmiyor böyle giderse süt icmiycek sütüm kesilecek ne yapmalıyım da tekrar emsin?
M
Merve A.
17 Haziran 2025 19:29
Merhaba 4. Ayda benim kızım da hem memeyi hem mamayı reddetmişti çok zorlanmıştık. Sonra sakin kalıp onu zorlamadan ağlatmadan farklı yollar denemeye başladık. Ayağa kalkıp kucağıma alıp hatta bebeği eşim tuttuyordu ben emzirmeye çalışıyordum böyle böyle alıştı tekrar. Ağlarsa ısrar etmiyorduk sonra tekrar deniyorduk
S
Seda K.
17 Haziran 2025 21:01
Mama veriyor muydunuz yoksa sadece meme ile mi besleniyordu?
S
Sümeyra A.
18 Haziran 2025 02:17
Benim kızım da 4. Ayda meme reddetti ben psikolojik olarak çok etkilendim üzüldüm ağladım. Sütümü sağıp biberonla veriyordum ama uykuluyken emiyordu bu yüzden uykuya geçecekken ve geceleri de hep emzirdim. Banyo da emzirme, kolye takarak emzirme, ayakta vs hepsini denedim istemiyordu sonra bir gün hastalandım ve gece hastaneye gitmek zorunda kaldım süt sağamayınca buzluktan 3 ay önce sağdığım sütü çıkarıp biberonla verdim ve içmedi meğer süt bozulmuş çok kötü kokuyormuş ondan sonra asla biberon kabul etmeyip memeye geri döndü 😁 3 hafta sürmüştü meme reddi ve sonunda dönmüştü şuan 16 aylık bir daha reddetme yaşamadık çok şükür 🙏🏻
S
Seda K.
18 Haziran 2025 06:09
Biberona tadı kötü bir şey verip mi denesem acaba?😁
D
Dilek K.
18 Haziran 2025 07:20
Biberonu alışmış olabilir bence acilen biberonu denklemden cikarin bizde kiyisindan donmustuk biberon alan bebek memeden kopuyor maalesef er ya da geç
S
Sümeyra A.
18 Haziran 2025 21:42
Yani ben yanlışlıkla yaptım ama işe yaradı 😅 Tadı kötü ne konabilir bilmiyorum 🤷🏻♀️