Meme Reddi 15 Haftalık
53 görüntüleme
Z
Zeynep Y.
11 Nisan 2026 11:07
Bebeğim 15 haftalık. 12. Haftadan beri meme reddi yaşıyoruz. Öncesinde en az 1.5 saatte bir emerdi. Şimdi 4 saate çıktı. Bazen tazyikli geliyor ona yapıyor ama biberondan da zorla veriyorum. En zon sabah 6da emdi şuan saat 11 ve 90 cc anca verebildim onu da şırıngayla verebildim. Kilo kaybı yok. 3200le doğdu. 6300 gr 63 cmdi en son iki hafta önce tartıldığında. Bazen mızırdanıyor özellikle meme vermeye çalışınca ama ben emzirmeye çalışırken dikkati hep çevrede olsun istiyor. Gündüz uykusu 30 dk. Ne yapmalıyım?

Afranur K.
11 Nisan 2026 11:44
Artık etraf memeden daha ilgi çekici olduğu için öyle yapıyor aslında.
Meme reddi değil de bu dikkat dağınıklığı gibi düşünebilirsiniz.
İzole bir yere geçin, loş, sürekli gördüğü ve ilgisinin olmayacağı bir yere.
Bizde bu işe yaramadı, ben de boynuma kolye taktım, tesbih gibi aynı aslında renkli, boncuklu, ucunda sarkıt bi yuvarlak var onunla oynadı bi süre o esnada da emmeye devam etti.
Emzirirken içeriye eşiniz bile girse dikkati dağılıyordur tahminimce tamamen çevre ilgisnden kaynaklanıyor bu
Meme reddi değil de bu dikkat dağınıklığı gibi düşünebilirsiniz.
İzole bir yere geçin, loş, sürekli gördüğü ve ilgisinin olmayacağı bir yere.
Bizde bu işe yaramadı, ben de boynuma kolye taktım, tesbih gibi aynı aslında renkli, boncuklu, ucunda sarkıt bi yuvarlak var onunla oynadı bi süre o esnada da emmeye devam etti.
Emzirirken içeriye eşiniz bile girse dikkati dağılıyordur tahminimce tamamen çevre ilgisnden kaynaklanıyor bu
A
Anne k.
11 Nisan 2026 12:09
bizde ret olmadı ama dikkat dağınıklığı çok fazla var ben de kolyeyle çözüm buldum bir de yatarak emzirmek bu işin en kesin çözümü. Yanına yatıyorum etrafta bakabileceği şey çok kısıtlanıyor o zaman. Evde hep yatarak emziriyorum dışarıda ise kolye