Meme/ Mama Reddi
102 görüntüleme
S
Semanur K.
19 Nisan 2026 01:27
5 aylık kızım meme/madda reddi yaşıyo sağdığım sütü içmek istemiyo, günlük 300-400 cc anca besleyebiliyorum bez sayısı 3-4. Dk 3380 Güncel kilo 6500(3-4 ay arasında 150 gr aldı). 4. Aydan sonra mamaya başladık fakat onu da içmek istemiyo çoğu zaman farklı mamalar denedim kan idrar tahlilleri temiz. Ne yapmalıyım
S
Sibel ..
19 Nisan 2026 09:51
2 bucuk aylik kızım sizinle ayni durumdayım üzerine bi de kusması var iki gundur yatis yapildi butun tahlilleri temiz ama beslenemiyor. Gazını çıkar diyorlar gazını çıkardığım halde beslenemiyor. Sizde gazını çıkarmayı deneyin baska biri umarım daha kalıcı çözüm bulur bize.
T
Tuğçe Ş.
Premium Üye
19 Nisan 2026 10:19
Merhabalar, bebeğimin doğum kilosu 3390, 11 günlük kilosu 3085 olarak ölçüldü. Testlerde sorun çıkmadığı, günlük çişli bez sayısı (ortalama 8) ve kaka sayısı normal olduğu için doktorumuz sorunun aldığı kalorinin harcadıgına denk olmamasından kaynaklı olduğunu düşündü. Gün içinde de çok kısa aralıklarla emiyordu. Şimdi doktorumuzun tavsiyesiyle süt sağıp her emzirme içinde yaklaşık 20-25cc kadar meme yanından eds ile destekliyorum. Meme reddine yol açma olasılığı var mı? Ya da yanlış olan herhangi bir uygulama?
S
Semanur K.
19 Nisan 2026 12:26
ilk doğduğunda bende hem sağdığım sütü hemde 30 cc mama verdim hemen toparladı kendini, 15-20 günde. Sonra mama vermeyi bıraktım. Bazen sağdığım sütleri verdim meme reddi 4. Ay atağıyla başladı.
Sizin bebeğiniz henüz çok küçük sizi reddedeceğini sanmam şuan önemli olan beslenmesi o yüzden içiniz rahat değilse süt kaşığı ya da şırıngayla deneyebilirsiniz
Sizin bebeğiniz henüz çok küçük sizi reddedeceğini sanmam şuan önemli olan beslenmesi o yüzden içiniz rahat değilse süt kaşığı ya da şırıngayla deneyebilirsiniz
Yükleniyor...