Meme-mama Reddi

69 görüntüleme
G

Gözde Ö. K.

6 Nisan 2026 09:56
Kızımın 5 aylık olmasına 4 gün var. Bayadır biberonla oynuyordu memeyide zor tutuyordu ancak son 1 haftadır normalde 120-150 arası yiyen bebeğim 60-80 yerse şükreder olduk. Memeyi zaten tutmasıyla bırakması bir oluyor. Ne zaman düzelir bu durum ya da diş dışında başka neyden kaynaklanabilir?
B

Begüm A.

6 Nisan 2026 10:04
Bu dönemlerde etrafı çok fazla keşfetmeye başladıkları için beslenme reddi yaşanıyor maalesef bizim 3 hafta sürdü bu süreç ben uykuya dalarken içiriyordum anca öyle içti çok şükür kilo vermeden atlattık
G

Gözde Ö. K.

6 Nisan 2026 10:11

Begüm Aksoy

Bu dönemlerde etrafı çok fazla keşfetmeye başladıkları için beslenme reddi yaşanıyor maalesef bizim 3 hafta sürdü bu süreç ben uykuya dalarken içiriyordum anca öyle içti çok şükür kilo vermeden atlattık

Onu da deniyorum ama eğer ki anlarsa hemen bırakıyor. Resmen aç geziyor gibi hissediyorum. Zor bir durum inşallah bizde kilo vermeden ya da başka bir sıkıntı olmadan atlatırız. Çok teşekkür ederim
R

Rabia

6 Nisan 2026 10:23
Benim bebeğim 5 aylık. Ben de o durumu yaşadım. Biberon başlığını değiştirerek ve sık sık teklif etmeyerek aştım meme reddi devam ediyor mu etmiyor mu onu da anlayamıyorum memeye geliyor ama göğsümü tam boşaltmıyor yüzeysel emiyor.
G

Gözde Ö. K.

6 Nisan 2026 10:30

Rabia

Benim bebeğim 5 aylık. Ben de o durumu yaşadım. Biberon başlığını değiştirerek ve sık sık teklif etmeyerek aştım meme reddi devam ediyor mu etmiyor mu onu da anlayamıyorum memeye geliyor ama göğsümü tam boşaltmıyor yüzeysel emiyor.

Zaten meme bayadır sıkıntı bizde onu aşamayız gibi çok. Biberon başlığı da 2 kullanıyordum artık 4.5 olmuşken 3 e geçmiştim acaba ondan mı? Ben deneyim başlık değiştirmeyi. Çok teşekkür ederim
R

Rabia

6 Nisan 2026 10:38

Gözde Öner Kara

Zaten meme bayadır sıkıntı bizde onu aşamayız gibi çok. Biberon başlığı da 2 kullanıyordum artık 4.5 olmuşken 3 e geçmiştim acaba ondan mı? Ben deneyim başlık değiştirmeyi. Çok teşekkür ederim

Ben Philips avent kullanıyordum direkt 6 numara aldım.
G

Gözde Ö. K.

6 Nisan 2026 11:02
Bende onu kullanıyorum, akış çok olursa memeyi tamamen bırakır diye korkup yeni değiştirmiştim. Denemek lazım dediğinizi 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir