Meme-mama Reddi
69 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
6 Nisan 2026 09:56
Kızımın 5 aylık olmasına 4 gün var. Bayadır biberonla oynuyordu memeyide zor tutuyordu ancak son 1 haftadır normalde 120-150 arası yiyen bebeğim 60-80 yerse şükreder olduk. Memeyi zaten tutmasıyla bırakması bir oluyor. Ne zaman düzelir bu durum ya da diş dışında başka neyden kaynaklanabilir?
B
Begüm A.
6 Nisan 2026 10:04
Bu dönemlerde etrafı çok fazla keşfetmeye başladıkları için beslenme reddi yaşanıyor maalesef bizim 3 hafta sürdü bu süreç ben uykuya dalarken içiriyordum anca öyle içti çok şükür kilo vermeden atlattık
G
Gözde Ö. K.
6 Nisan 2026 10:11
Bu dönemlerde etrafı çok fazla keşfetmeye başladıkları için beslenme reddi yaşanıyor maalesef bizim 3 hafta sürdü bu süreç ben uykuya dalarken içiriyordum anca öyle içti çok şükür kilo vermeden atlattık
R
Rabia
6 Nisan 2026 10:23
Benim bebeğim 5 aylık. Ben de o durumu yaşadım. Biberon başlığını değiştirerek ve sık sık teklif etmeyerek aştım meme reddi devam ediyor mu etmiyor mu onu da anlayamıyorum memeye geliyor ama göğsümü tam boşaltmıyor yüzeysel emiyor.
G
Gözde Ö. K.
6 Nisan 2026 10:30
Benim bebeğim 5 aylık. Ben de o durumu yaşadım. Biberon başlığını değiştirerek ve sık sık teklif etmeyerek aştım meme reddi devam ediyor mu etmiyor mu onu da anlayamıyorum memeye geliyor ama göğsümü tam boşaltmıyor yüzeysel emiyor.
R
Rabia
6 Nisan 2026 10:38
Zaten meme bayadır sıkıntı bizde onu aşamayız gibi çok. Biberon başlığı da 2 kullanıyordum artık 4.5 olmuşken 3 e geçmiştim acaba ondan mı? Ben deneyim başlık değiştirmeyi. Çok teşekkür ederim
G
Gözde Ö. K.
6 Nisan 2026 11:02
Bende onu kullanıyorum, akış çok olursa memeyi tamamen bırakır diye korkup yeni değiştirmiştim. Denemek lazım dediğinizi 🥺