Meme Isırması

162 görüntüleme
S

Sümeyye B. ..

18 Temmuz 2026 16:15
Oğlum 10 aylık süt içirmek için aldığımda mememi ısırıp çekiyor ciddi bi şekilde hayır diyorum ama gülüyor böyle böyle gündüz emmesini bırakırsa diye korkuyorum ne yapmam gerek
Ö

Özge Ü.

18 Temmuz 2026 16:19
Merhaba, 1 yaş civarı ben de yaşadım hatta öyle ki yara olmuştu hep:( doktora sordum bana net olmamı söyledi. Gülmememi oyun haline getirmememi ya da sinirlenip kızmamamı söyledi. Küçükler ama her şeyi anlıyorlar. “ Memeyi ısırdığın için meme gitti “ ya da yok şeklinde söyleyin. Bir sonraki emzirmeye kadar vermeyin. Çok korkmuştum ben de sizin gibi emmeyi bırakacak diye ama çok şükür bırakmadı ve ısırmayı bıraktı. Umarım kısa zamanda düzelir 🌸
S

Sümeyye B. ..

18 Temmuz 2026 16:25
Özge Üst
Merhaba, 1 yaş civarı ben de yaşadım hatta öyle ki yara olmuştu hep:( doktora sordum bana net olmamı söyledi. Gülmememi oyun haline getirmememi ya da sinirlenip kızmamamı söyledi. Küçükler ama her şeyi anlıyorlar. “ Memeyi ısırdığın için meme gitti “ ya da yok şeklinde söyleyin. Bir sonraki emzirmeye kadar vermeyin. Çok korkmuştum ben de sizin gibi emmeyi bırakacak diye ama çok şükür bırakmadı ve ısırmayı bıraktı. Umarım kısa zamanda düzelir 🌸
Beni özlediği bebesını özlediği için kucağımıza aldığımızda sevindiği içinde ısırmaya çalışıyordu ona da ciddi şekilde hayır diyoruz ama bugün memesi ısırmaya başladı ve çok can acıtıyor böyle devam ederse süt içmeyi bırakırsa diyr ödüm kopuyor teşekkür ederim bilgikerinizi paylaştığınız için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir