Meme Isırması

136 görüntüleme
S

Semanur K.

2 Mayıs 2026 16:52
Bebeğimin 2 üst dişleri çıkmaya başladı ve emerken [ısırıyor.Ne](ısırıyor.Ne) yapmalıyım bilemiyorum.
F

Fidan A.

2 Mayıs 2026 17:09
Ya yüzüne hafifce üfürün, ya da çeçele parmağınızı ağzınaa salın, çıkarın ağzından, sonra böyle yapma deyin. Tekrar emzirmeye devam edin. Dişinin yeri kaşınıyor, o yüzdn öyle yapıyor. Uyarmasanız, yara yapa bilir
E

Ece ..

2 Mayıs 2026 17:12
Bende aynı durumdayım bizim de 2 alt diş çıktı, emzirmekten korkar oldum, geceleri yapmıyor allahtan ama gündüzleri her emzirme sonrası ısırıyor.
C

Ceren D.

Premium Üye
2 Mayıs 2026 21:00
Benim bebeğimde gündüzleri ilk çıktığı zamanlar çok ısırdı mememi şimdi bile ara ara yapıp gülüyor boş bulunup bağırıo tepki verdiğimde oyun sandı çok gülüyordu 😅 sonra direkt çıkardım bir süre meme vermedim öyle olunca unuttu oyun olmadığını anladı sanırım. Arada daha az emdiği mememi ısırıp suratıma bakıyor hayır diye sert bir şekilde söylüyorum sonra duruyor, durmazsa memeyi çekiyorum bir süre vermiyorum. Ya da meme vermeden önce dişini uzun süre kaşımasına izin verip bir objeyle sonra emziriyorum gibi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir