Meme Isırma
45 görüntüleme
İ
İrem N. E.
4 Mart 2026 17:38
Merhaba herkese arkadaşlar. Oğlum 10 aylık düzeltilmiş 8 aylık. Alt iki ve üst iki dişleri çıktı ve birkaç gündür çok fena bir şekilde memeyi ısırmaya başladı. Bunu yaşayanlarınız var mı? Ne gibi önlemler aldınız? Yorgunluk uykusuzluk vs idare ediliyor ama bu ısırma olayına katlanmak gerçekten çok zor ve acı verici. Kan topladı ve diş izinden yarıklar oluştu resmen, silikon uç aldım ama emmiyor o şekilde. Emerek uyumayı seven bir bebek memeye çok düşkün. Emzirmeden sağıp vermek doğru olur mu? Fikirleriniz çok önemli 🙏🏻

Hatice C. ..
4 Mart 2026 17:44
Isırma hayır diye tepki veriyorum bırakıyor
İ
İrem N. E.
4 Mart 2026 17:46
Isırma hayır diye tepki veriyorum bırakıyor

Ümran A.
4 Mart 2026 17:51
Benim kızımda 10 aylık olmak üzere 8 tane dişi var geçtiğimiz haftalarda her meme sonrası önce yüzüme bakıyor sonra da yavaşça yaklaşıp ısırıyordu. Her seferinde hayır diyip memeyi kapattım. Çok şükür artık yapmıyor
E
Esra A. ..
4 Mart 2026 17:53
Komutlarınızı anlar aslında artık ..cıss falan yapın ,yaptığı şeyin doğru olmadığını anlamasını sağlayın ,parmakla hayır falan yapın ,zamanla anlıycaktır bence

Hatice C. ..
4 Mart 2026 17:58
Hatice hanım bende aynı şekilde yaptım ama bu sefer daha sert ısırıyor, yüzüne üflüyorum, parmağımla bıraktırmaya çalışıyorum. Kontrolsüz bir güç uyguluyor resmen. Yani ara sıra istemsiz tepki veriyorum canım yandığı için bu sefer korkup emmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, ağlamaktan yoruldum 😣