Meme Grevi

86 görüntüleme
Tuğçe

Tuğçe

3 Şubat 2026 23:32
Bebğim 4 aya yaklaştı meme grevi var napmam lazım. Biberona alıştı gibi
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 23:34
Loş ışıkta ve sessiz ortamda emzirmek gerekiyor bir de boynunuza kolye takarsanız çok işe yarar
Tuğçe

Tuğçe

3 Şubat 2026 23:36

Büşra Kılıçaslan

Loş ışıkta ve sessiz ortamda emzirmek gerekiyor bir de boynunuza kolye takarsanız çok işe yarar

Boynumda kolye var ama asl oralı olmuyor ön sütü içip gerisini emmek istemiyor ya da ben çok sık besliyorum ondan mı oluyor asla anlamıyorum 2-2.5 saate besleniyoe gündüzleri
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 23:39
Benim kızım 4 ay 9 günlük her istediğinde memeyi veriyorum ki bence bebek her istediğinde verilmeli loş ışık işinize yarar inşallah denemekte fayda var farklı emzirme pozisyonları deneyebilirsiniz umarım işe yarar
Tuğçe

Tuğçe

3 Şubat 2026 23:41

Büşra Kılıçaslan

Benim kızım 4 ay 9 günlük her istediğinde memeyi veriyorum ki bence bebek her istediğinde verilmeli loş ışık işinize yarar inşallah denemekte fayda var farklı emzirme pozisyonları deneyebilirsiniz umarım işe yarar

Evet deneyeceğim çok teşekkürler
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 23:42
Rica ederim
Tuba

Tuba

3 Şubat 2026 23:49
Bende 4 aylıkken aynı sorun ile karşılaştım gündüz çok kısa emiyordu hemen ön sütü çekip bırakıyordu. Şuan 5 aylık kucagımda degil yanına uzanıp parmaklarıyla oynayarak sessiz bi ortamda emziyorum pozisyon degiştirmek işe yaradı
Tuğçe

Tuğçe

3 Şubat 2026 23:55

Tuba

Bende 4 aylıkken aynı sorun ile karşılaştım gündüz çok kısa emiyordu hemen ön sütü çekip bırakıyordu. Şuan 5 aylık kucagımda degil yanına uzanıp parmaklarıyla oynayarak sessiz bi ortamda emziyorum pozisyon degiştirmek işe yaradı

Yarın bu şekilde deneyeceğim aynısını yapıyor şu an bende aç kalsın istemediğim için biberonla veriyorum
Tuba

Tuba

3 Şubat 2026 23:57
Sizi anlıyorum Bende o dönem biberon verdim mecburen inşallah işe yarar
Tuğçe

Tuğçe

4 Şubat 2026 00:03

Tuba

Sizi anlıyorum Bende o dönem biberon verdim mecburen inşallah işe yarar

İnşallah çok sağolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir