Meme de Uyuma
124 görüntüleme
A
Aleyna K.
2 Mart 2026 01:12
12 aylık bebeğim memesiz uyumuyor , diş çıkarma döneminde daha da düşkün oldu gece çok sık kalkıyor emmeden yatmıyor dalmıyor nasıl kurtulucam bu durumdan saat başı belki yarım saatte bir kalkıyorum bu durumu yaşayan varmı ya da atlatan
M
Memduha K.
2 Mart 2026 01:16
Benim kızım da 19aya kadar memede uyuyordu memeyi bıraktırma sürecinde bir doktor uyandığı zamanlar bazen su verin deneyin demişti bizde yavaş yavaş etkili olmuştu öyle öyle gece emme sayısını azalttım sonra da gece uykuya sallayarak dalmasini sağlamaya çalıştık tabiiki hemen olmadı 1 2ay gibi bir süreçte
A
Aleyna K.
2 Mart 2026 01:18
Su kabul etmiyor gözleri kapalı ağlıypr ayağıma koyuyorum sallıyım bari diye ona da alışık sonra ama memeden iyidir orda da ağlıyor sizde sonra kolay daldımı sallayarak
M
Memduha K.
2 Mart 2026 01:33
Biz 19ay civarında suyu denemistik sizin için belki bunu kabul etmesi için erken olabilir zamanla huyları değiştikçe kabul edebilir uykuya dalma olarak benim kızım da ayakta sallanarak uyutamadik hiç kucağımıza alıp sallayarak ya da bebek arabasinda uyutmaya çalıştık ve tabiiki hiç kolay olmadı ve kolay dalmadı gunlerce şu an 2bucuk yaşında hala bile uykuya dalarken direniyor sık sık maalesef
G
Gülşah A. ..
2 Mart 2026 11:00
Benim bebeğim de 6 aylık ve bende aynı problemi yaşıyorum neredeyse yarım saatte bir uyanıyor ve bağırıp çağırıyor sadece memede uyumak istiyor önceden böyle değildi çok çaresiz ve yorgunum
A
Aleyna K.
2 Mart 2026 14:58
Emziği bıraktı kendiliğinden benim kızımda 6 aykken sonra sanırım beni emzik yaptı daha da düzelmedik