Meme de Uyku
281 görüntüleme
R
Rukiye A.
13 Haziran 2026 17:19
Bebeğim 6 ay 11 günlük tüm uykularını meme ile yapabiliyor geceleri de 2 saatte bir olmak üzere 3 kere uyanıyor ve her defasında meme istiyor. Meme de uyumaması için başka yöntemler denedim ama olmuyor çok ağlayıp krize giriyor. Meme de uyumayı nasıl bıraktıracağım bilmiyorum.
A
Ayşe H. B.
13 Haziran 2026 17:33
4 ay 1 haftalık benim de aynı 🥹
R
Rukiye A.
13 Haziran 2026 17:42
4 ay 1 haftalık benim de aynı 🥹
N
Nazlıcan
Premium Üye
13 Haziran 2026 17:42
4 ay 20 günlük benim de böyle, bir ara battaniyede salladık kolik olduğu için ama yine de iyice mayıştıktan sonra gözünü kapatmak için meme istiyordu… Bu ara iyice mayıştırıp ayağıma koyuyorum ağlarsa tekrar meme-ayak döngüsü yapıyorum yavaş yavaş ayakta sallanmaya alıştırıcam sonra da desteksiz uykuya..
M
Merve K.
13 Haziran 2026 18:23
Sevgili anneler 12 aydır bebeğim memede uyuyor. Evet bunu bilmiyorduk, çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk. Ama bu bebeğin doğasıymış bunu ben kabullendim. Bebek memede uyur ve dünyanın en sihirli anlarından biri de budur. O yüzden instagramda bık bık konuşan uyku eğitimcileri (?) ne kulakları tıkayın ve bebeğinizi memede uyutmanın keyfini çıkarın.
R
Rukiye A.
13 Haziran 2026 18:33
Senden başkası uyutamıyor benim sıkıntımın sebebi o. Çok hasta oldum ve yine de uyumak için bana ihtiyaç duydu

Göktenur B.
13 Haziran 2026 19:34
Maalesef benim oğlum da öyle 10.5 aylık önce meme düşkünlüğü başladı geceleri 1 saate bir uyanıp meme arar oldu zamanla bunu azaltıyor ama benden başka kimsede sakinleşmiyor uyumuyor emmese bile benimle olmak istiyor
M
Melike M.
13 Haziran 2026 20:29
Sevgili anneler 12 aydır bebeğim memede uyuyor. Evet bunu bilmiyorduk, çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk. Ama bu bebeğin doğasıymış bunu ben kabullendim. Bebek memede uyur ve dünyanın en sihirli anlarından biri de budur. O yüzden instagramda bık bık konuşan uyku eğitimcileri (?) ne kulakları tıkayın ve bebeğinizi memede uyutmanın keyfini çıkarın.
M
Merve K.
13 Haziran 2026 23:28
Nasıl 12 ay boyunca memede uyutabildiniz gerçekten çok şaşırdım.Her uykusuna memede geçen bebek hem çok kısa uyuyor hem her seferinde emmek istediği için meme uçlarım yara olmuştu benim.Zor dayandım 6 ay boyunca.En sonunda uyku eğitimi aldık.Ohh be dünya varmış dedim.Deliksiz uyku uyudum sayesinde.Şuan 18 aylık oğlum hala maşallah yaşıtlarına göre çok güzel uyur.Yani demem o ki çaresiz kalırsan uyku eğitimide aldırılırmış onuda gördüm.İyi ki de almışız dedim her seferinde.Başta sabrı sonra maddi gücü olan herkes almalı bence
M
Melike M.
13 Haziran 2026 23:36
Ben uyku eğitiminin bebek fıtratına uygun olduğunu düşünmüyorum. İlk aydan beri düzenim var. Uyku rutinim var her gün ama her gün aynı rutini aynı ritimle yaptım, gündüz uykuları düzenli. Çok yoruldum ama kızımın uykuları çok düzenli çok sorunsuz. Bebek istediği ve hazır olduğunda kendi kendine geçiyor zaten uykuya. Alana da aldırana da saygım sonsuz ama bence fıtrata ters, bir de para tuzağı. Bakıyorum o sayfalara allahım onlar nasıl rakamlar lohusalığın verdiği o akıl sisi ve yorgunlukla bizleri kandırıyorlar. Tek eksiğimiz biraz destek.
M
Merve K.
14 Haziran 2026 00:18
Demek ki bebeğiniz kolik bi bebek degilmiş sizi o kadar çaresiz bırakmamış.Umarım kolik bi bebeğiniz olmaz sizi bu kadar çaresiz bırakacak🙏🏻
M
Miray S.
14 Haziran 2026 02:25
Benim çocuğumda memede uyuyor sastlerce uyutmak için uğraşıyordum ve çok sık uyanıyordu meğer sütüm yetersizmis gece mama içirip yatırıyorum kesintisiz uyuyor
R
Rukiye A.
14 Haziran 2026 03:49
Nasıl 12 ay boyunca memede uyutabildiniz gerçekten çok şaşırdım.Her uykusuna memede geçen bebek hem çok kısa uyuyor hem her seferinde emmek istediği için meme uçlarım yara olmuştu benim.Zor dayandım 6 ay boyunca.En sonunda uyku eğitimi aldık.Ohh be dünya varmış dedim.Deliksiz uyku uyudum sayesinde.Şuan 18 aylık oğlum hala maşallah yaşıtlarına göre çok güzel uyur.Yani demem o ki çaresiz kalırsan uyku eğitimide aldırılırmış onuda gördüm.İyi ki de almışız dedim her seferinde.Başta sabrı sonra maddi gücü olan herkes almalı bence
M
Melike M.
14 Haziran 2026 07:13
Hangi eğitmeni tercih ettiniz acaba
Yükleniyor...