Meme Boyut Farkı

93 görüntüleme
D

Derya

23 Kasım 2025 06:11
Bebeğim 65 günlük ve son3 haftadır sol mememde süt azlığı ve boyut küçülmesi var. Sağ ise süt doldukça irileşiyor ve neredeyse solun 3 katı boyutunda. Solda sütümü artırmak için ne yapmalıyım? Önce solu 3-5 dk çeksin sonra sağı verin derseniz de bu sefer sağda sütüm akıyor, mastit olmaktan korkuyorum.
Y

Yagmur E. ..

23 Kasım 2025 06:16
3 5 dk ile olmaz tamamen bosaltmasi lazim.memeyi ayni sorun bende de var cozemedim. Cevaplari gormeye geldim🙈
D

Deniz T.

23 Kasım 2025 06:17
Derya hanim merhaba donusumlu olarak emzirin ve bazen bir meme diger memeye gore erken terbiye olur(beyin sinyalleri)ve yumsar bu sutun olmadigi anlamina gelmez. Bebegin ihtiyaci kadar uretim başlamıştır. Tedirgin olmadan emzirin diger tarafdan akan sutunuzu makineniniz varsa saga bilirsiniz yoksa da emme sirarinda ucuna hafif bastirirsaniz akma islemi durur ve diger emme suresine kadar sizi zorlamaz. Bebek diger meme de doyma belirtisi gosterdigin de diger mwmwnizi de teklif edin.
Ö

Öznur Ç.

23 Kasım 2025 06:31
Ben de de aynı durum var küçülen emdiği halde büyümedi hala
H

Hamide Ş. ..

23 Kasım 2025 09:10
Diğer memeyi de aktif emzirmeniz gerekiyor sütün akması normal o kadar dolu olmasa da emzirirken akıyor zaten genellikle öncesinde biraz elle sağım yapabilir göğüs kalkanı kullanabilirsiniz kalkana akan sütüde kaşıkla verebilirsiniz bi dönem kalkan yeterli gelmiyor çay bardağı koyuyordum😅
B

Burcu B. Ö.

23 Kasım 2025 21:40
Ben bebeğim bir aylıkken mastit oldum sol göğsüm küçücük kaldı sağ dediğiniz gibi çok iriydi önce bu kadar önemsemedimama kıyafetlerimden belli oluyodu tek göğüslü gibi duruyodum dışardan :/ bebeğimi emziriyodum süt az geliyodu bir iki hafta power pumping denilen sağımı yaptım biraz irileşti göğsüm ama hala fark var maalesef çok büyümüyor :/ bir de ilk emzirmeye ogögsümden başladım güçlü çeksin kanallarımı açsın diye biraz işe yaradı bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir