Meme Bıraktırma

176 görüntüleme
S

Seher B. K.

2 Ağustos 2026 01:55
Kızım 19 aylık artık memeden kesmek istiyorum beni de cok yoruyor ama 2 yasına kadar emmesi gerekiyor deniliyor cok fark eder mi bir de kesersem nasıl kesmeliyim
S

Serra S.

2 Ağustos 2026 08:04
Benimki de 18 aylık neredeyse, ben de bırakmak istiyorum önümüzdeki 1-2 ay içinde. Ama nasıl olacak bilemiyorum… kızım süt bitti vb açıklamaları hiç takmıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor, bir dram adeta… sabah ve akşam emziriyorum hafta içleri. Hafta sonu evde olunca aklına estikçe istiyor yine de günde 3ü geçirmemeye çalışıyorum yavaş yavaş kopar belki diye:) bi umut:)
N

Nur G. G.

2 Ağustos 2026 10:21
Ben 19. ayımızda bıraktırdım fakat bir kerede kesmedim. Günde 1 e düşürdüm 1 ay böyle devam etti. Sonrasında onu oyalayabilecek bir yere annemlere geldim orada fazlaca yorulup gece uykuları uzayınca meme vermeyi bıraktım. uyansada su içirip yatırıyordum. 3 günün sonunda eve döndüğümüzde aramaya başladı. Bu evrede baba devreye girdi gece uyanınca baba uyuttu. Toplamda 2 hafta içinde bıraktık. Zaman zaman tuttursada hep dikkatini çekecek birşeyler yapıp unutturdum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir